سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

واکنش زلنسکی به خبر مرگ رئیس گروه واگنر

واکنش زلنسکی به خبر مرگ رئیس گروه واگنر رئیس‌جمهور اوکراین در واکنش به خبر سقوط هواپیمای رئیس گروه نظامی «واگنر» گفت کی‌یف در این حادثه دخالتی نداشته است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۰ - ۰۲ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 24
کد خبر: ۲۰۱۲۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین امروز پنجشنبه (۲۴ اوت، دوم شهریور) در اولین واکنش به خبر سقوط هواپیمای حامل «یوگنی پریگوژین» و مرگ او، گفت اوکراین در این حادثه دخالتی نداشته است.

 

«فرانس ۲۴» به نقل از خبرگزاری «اینترفاکس» روسیه گزارش داد زلنسکی به خبرنگاران گفت: با آن ارتباطی نداریم. همه می‌دانند چه کسی با آن (این سانحه) ارتباط دارد.

 

پیش از زلنسکی، «میخائیل پودولیاک» مشاورش در خصوص مرگ پریگوژین به روسیه اتهام‌زنی کرد. وی در شبکه‌های اجتماعی مدعی شد: «حذف نمایشی (یوگنی) پریگوژین نشان داد که ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه بخاطر خوی وحشیانه خود، هیچ‌کس را نمی‌بخشد».

 

شامگاه چهارشنبه بود که منابع محلی تصاویری از سقوط یک هواپیما را در حومه منطقه مسکو منتشر کردند که در ادامه سازمان هوایی روسیه مرگ پریگوژین و «دیمیتری آتکین» فرمانده و بنیان‌گذار گروه واگنر در سانحه هوایی را تأیید کرد.

 

کمیسیون ویژه آژانس حمل‌ونقل هوایی فدرال روسیه تحقیقاتی را برای بررسی شرایط و علل سقوط هواپیمایی که گفته می‌شود فرمانده گروه شبه‌نظامی واگنر در آن بود، آغاز کرده است.

 

بعد از بیانیه سازمان هوانوردی روسیه درباره کشته‌شدن پریگوژین در سانحه هوایی، یک منبع در این گروه پیدا شدن جسد وی را تایید نکرد. این منبع سیاسی در گروه واگنر بامداد پنجشنبه در مصاحبه با شبکه «الجزیره» گفت: «پریگوژین پس از سفر به آفریقا، قصد داشت از طریق مسکو به سن‌پترزبورگ بازگردد. قرار بود پریگوژین در هواپیمای سقوط کرده باشد که از آفریقا به سن‌پترزبورگ پرواز می‌کرد».

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، اطلاعات ناوبری روسیه اعلام کرد هواپیمایی که گمان می‌رود حامل پریگوژین بود، پروازی نامنظم را تجربه کرد و ناگهان از ارتفاع ۳۰ هزار پایی به ۸ هزار کاهش ارتفاع پیدا کرد./فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار