غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

گفتگوی پاپ و رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا درباره جنگ اوکراین

پاپ و رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا درباره جنگ اوکراین و امیدواری‌ها برای صلح، در واتیکان صحبت کردند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۱ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 22
کد خبر: ۲۰۰۹۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ مارک میلی، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا پس از دیدار و گفتگو با پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان به خبرنگاران گفت، این سفر به منزله توافقی بزرگ برای اوست.

این ژنرال آمریکایی که در حال سفر به چندین کشور اروپایی است همچنین گفت، پاپ به شدت نگران تلفات در اوکراین به ویژه غیرنظامیان از زمان حمله روسیه به این کشور در فوریه ۲۰۲۲ است.

مارک میلی همچنین به شدت از روسیه بابت به راه انداختن "کارزار ترس" علیه غیرنظامیان در اوکراین از جمله هدف قرار دادن زیرساخت‌های غیرنظامی به عنوان بخشی از استراتژی جنگ انتقاد کرد.

رهبر کاتولیک‌های جهان نیز تجارت بین المللی سلاح را به صورت کلی محکوم کرد، اما سال گذشته میلادی گفت این از نظر اخلاقی مشروع است که کشور‌ها به تامین سلاح برای اوکراین بپردازند تا به این کشور در دفاع از خود در برابر تهاجم روسیه کمک کنند.

ژنرال میلی که اواخر سال جاری میلادی بازنشسته می‌شود در نوامبر سال گذشته میلادی با مطرح کردن پیروزی زودهنگام ارتش اوکراین و احتمال یک راه حل سیاسی برای پایان این جنگ خبرساز شده بود.

فرانسیس از ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین خواسته تا با روسیه گفتگو کند، اما زلنسکی می‌خواهد که واتیکان از طرح صلح کی‌یف حمایت کند که شامل احیای حق حاکمیت اوکراین، خروج نیرو‌های روسی و توقف اقدامات خصمانه در کنار احیای مرز‌های کشور اوکراین است.

پاپ ۸۶ ساله همچنین نماینده خود را به مسکو، کی‌یف و واشنگتن فرستاده تا درباره کمک‌های بشردوستانه و بازگشت کودکان اوکراینی شرایط گفتگو را فراهم کند.

کی‌یف تخمین می‌زند قریب به ۱۹ هزار و ۵۰۰ کودک از فوریه ۲۰۲۲ به روسیه یا کریمه برده شده‌اند که این اقدام را به عنوان اخراج غیرقانونی، محکوم می‌کند. / رویترز

ارسال نظر