عارف: تاکنون به بیش از دو هزار خانواده جان‌باختگان سرکشی شده است کشف ۱۵ قبضه سلاح جنگی در عملیات پلیس در نی‌ریز پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم پزشکیان: مذاکرات اخیر با سیگنال‌های دلگرم‌کننده همراه بود پزشکیان: افراد یا گروه‌هایی که اسناد و مدارکی در زمینه حوادث دی‌ماه دارند، ارائه کنند ادعای نیویورک تایمز از بازآرایی هرم قدرت در ایران / علی لاریجانی در کانون تصمیم‌های امنیتی واکنش نشریه سپاه به ادعای پناه گرفتن «ایران» و «فرماندهان ایران» در زیر بیمارستان‌ها عارف: دولت مال مردم‌خور نیست/ امروز کسی نگاه توهین‌آمیز به بخش خصوصی ندارد پزشکیان: باید زخم‌های ایجاد شده را ترمیم کنیم/ در مقابل فشار‌ها سر خم نمی‌کنیم جزئیات لایحه تغییر ساعت رسمی کشور کشف محموله بزرگ سلاح جنگی در مرز + جزئیات عراقچی: فقط به زبان احترام پاسخ می‌دهیم/جنگ و تهدید محکوم به شکست است نماینده مجلس: سلاح‌های محرمانه‌ای آماده کرده‌ایم ابوترابی: هیچ دشمنی نباید به خاک ایران فکر کند

توضیحات لاریجانی درباره دو نماینده بازداشتی

رئیس مجلس شورای اسلامی از رئیس قوه‌قضائیه خواسته است تا دو نماینده بازداشتی مجلس با قید وثیقه آزاد باشند و به زندان نروند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۴ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 25
کد خبر: ۲۰۱۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیدجواد ابطحی نماینده مردم خمینی‌شهر در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم با اشاره به جزئیاتی از جلسه غیر علنی صبح امروز(یکشنبه، 3 شهریور) پارلمان، گفت: در این جلسه که در کمتر از 10 دقیقه برگزار شد، آقای لاریجانی توضیحاتی درباره دو نماینده‌ای که اخیرا بازداشت شده‌اند، ارائه داد.

 

وی افزود: آقای لاریجانی در این جلسه گفت که "درست نیست که با بازداشت این دو نماینده قضاو‌ت‌هایی صورت گیرد و کلیت مجلس را با این قضاوت‌ها زیر سؤال ببریم؛ نباید به‌گونه‌ای صحبت شود که آبروی مجلس خدشه‌دار شود".

 

نماینده مردم خمینی‌شهر در مجلس تصریح کرد: آقای لاریجانی در این جلسه از آقای رئیسی، رئیس قوه‌قضائیه خواست تا دقت شود که این دو نماینده بتوانند با وثیقه آزاد شوند و تا زمان رسیدگی به موضوع اینها زندانی نشوند.

 

به گزارش تسنیم، طی روزهای اخیر فریدون احمدی و محمد عزیزی، اعضای هیئت‌رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی به اتهام اخلال در بازار خودرو از سوی دستگاه قضایی بازداشت و روز گذشته(شنبه، 2 شهریور) با قید وثیقه 10 میلیون تومانی آزاد شده‌اند.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار