تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند

کانادا: تا زمان شکست روسیه، به اوکراین کمک می‌کنیم

کانادا: تا زمان شکست روسیه، به اوکراین کمک می‌کنیم نخست‌وزیر کانادا با بیان اینکه ضدحمله اوکراین یک روند طولانی خواهد بود، گفت که نباید به روسیه اجازه پیروز شدن در این جنگ را داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۸ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 27
کد خبر: ۲۰۱۵۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، همزمان با شروع انتقادهای پیدا و پنهان از ناموفق بودن عملیات‌های تهاجمی اوکراین علیه نیروهای روسیه که با عنوان «ضدحمله» توسط غرب معرفی می‌شود، کانادا بر تداوم حمایت از کی‌یف تاکید کرد.

 

«جاستین ترودو» نخست وزیر کانادا شامگاه شنبه طی مصاحبه با شبکه «بلومبرگ» در واکنش به سوالی درباره شکست ضدحملات اوکراین، گفت اُتاوا تا زمانی که لازم باشد از کی‌یف حمایت نظامی می‌کند.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، ترودو در این‌باره توضیح داد: «ما همیشه می‌دانستیم که [ضدحمله اوکراین] یک روند طولانی خواهد بود. ما برای جنگی که هر چقدر طول بکشد آماده هستیم، زیرا نمی‌توانیم و نباید اجازه دهیم روسیه پیروز شود».

 

این در حالی است که وزارت دفاع روسیه روز شنبه اعلام کرد که از آغاز روند ضدحملات ادعایی اوکراین، رژیم کی‌یف بیش از ۴۳ هزار نفر و بیش از ۴.۹ هزار سلاح را از دست داده است.در میان تجهیزات نابود شده اوکراینی ۲۶ هواپیما، ۹ بالگرد، ۱۸۳۱ خودروی زرهی شامل ۲۵ تانک لئوپارد آلمانی، هفت تانک چرخدار اِی‌ام‌ایکس فرانسوی و ۲۱ نفربر زرهی بردلی آمریکایی وجود دارد.

 

پیش از این، رسانه‌های غربی نوشتند که ژنرال‌های ناتو به دنبال متقاعد کردن مقامات نظامی اوکراین برای تغییر راهبرد ضد حمله این کشور علیه روسیه هستند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار