دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

دلخوشی زلنسکی به وعده امنیتی ۲۰ کشور

زلنسکی اعلام کرده است که بیش از ۲۰ کشور به بیانیه G۷ در مورد تضمین‌های امنیتی اوکراین پیوسته‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۲ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 27
کد خبر: ۲۰۱۵۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، «ولادیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین در سخنانی مدعی شد که بیش از ۲۰ کشور به بیانیه گروه هفت (G۷) در مورد تضمین‌های امنیتی بلندمدت به کیف پیوسته‌اند.

 

زلنسکی در بیانیه ویدئویی گفت: «از امروز، بیش از ۲۰ کشور به بیانیه G۷ در مورد تضمین‌های امنیتی اوکراین پیوسته‌اند. تیم ما به کار خود ادامه می‌دهد. اکنون در مجموع ۳۰ [کشور] از جمله G۷ وجود دارد که به اوکراین تضمین امنیتی داده‌اند.» او همچنین یادآور شد که اوکراین قبلاً مذاکراتی را در مورد یک سند دوجانبه در مورد ضمانت‌های امنیتی با انگلیس، کانادا و ایالات متحده آغاز کرده است.

 

رئیس دفتر رئیس جمهور اوکراین اسامی کشورهای همراه شده با گروه هفت درباره ضمانت امنیتی به اوکراین را شامل این کشورها عنوان کرده است: «بلژیک، دانمارک، ایرلند، ایسلند، اسپانیا، لتونی، هلند، نروژ، پرتغال، رومانی، فنلاند، جمهوری چک، سوئد و یونان.»

 

اوکراین همچنین اعلام کرده است که با آتن درباره آغاز مذاکرات دوجانبه برای تضمین‌های امنیتی به توافق رسیده است. زلنسکی همچنین آمادگی خود را برای آغاز کار بر روی چنین سندی با پرتغال اعلام کرد.

 

این ادعای مقامات اوکراینی در حالی مطرح شده است که «کاتالین نواک»، رئیس جمهور مجارستان ابراز اطمینان کرد که به زودی تغییراتی در حل مناقشه در اوکراین رخ خواهد داد، اگرچه هنوز هیچ شرایطی برای اعلام یک طرح صلح مشخص وجود ندارد.

 

همچنین سخنگوی وزارت خارجه روسیه نسبت به تأثیر منفی کمک‌های نظامی غرب به اوکراین هشدار داد. «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه روز شنبه اعلام کرد که برنامه کشورهای اروپایی برای ارسال جنگنده اف- ۱۶ و بالگردهای «میگ -۲۴ بی» به کی‌یف از مشارکت فزاینده آنها در درگیری اوکراین حکایت دارد.

 

سخنگوی وزارت خارجه روسیه یادآور شد که ارتش جمهوری چک قصد دارد بالگردهای روسی «میگ -۲۴ بی» را پس از دریافت بالگردهای جنگی ساخت آمریکا به اوکراین ارسال کند.

 

زاخارووا ادامه داد که هفته گذشته، پس از سفر «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین به کشورهای اروپایی اخباری منتشر شد مبنی بر اینکه هلند، دانمارک، نروژ و سوئد قصد دارند جنگنده‌های اف- ۱۶ را در اختیار کی یف قرار دهند.

 

دیپلمات ارشد روس تاکید کرد که همه این اقدامات حاکی از نگرش خصمانه غربی‌ها نسبت به روسیه و مشارکت فزاینده آنها در نبرد اوکراین است.

 

سخنگوی وزارت خارجه روسیه تاکید کرد که کی‌یف به منظور منحرف کردن توجه حامیان غربی خود از مشکلاتی که در خط مقدم با آن‌ها روبه‌رو است، به حملات به تأسیسات غیرنظامی در روسیه ادامه می‌دهد، حملاتی که به طور گسترده از سوی رسانه‌های اوکراینی و خارجی پوشش داده می‌شوند.

 

پیش از این سخنگوی وزارت خارجه روسیه هشدار داده بود که این کشور به حملات ارتش اوکراین به مسکو پاسخ خواهد داد./ مهر

ارسال نظر