بررسی وضعیت شرکت هفت‌تپه در نشست شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا-راهبرد معاصر
رئیس جمهور: مسئولان به وعده‌های خود در خدمت‌رسانی به زائران اربعین عمل کنند پیشنهاددیوان‌محاسبات درباره شفافیت منابع هدفمندی یارانه‌ها اطلاعیه جدید سپاه درباره عملیات شهادت هنیه گزارش نیویورک‌تایمز از ترور شهید هنیه دروغ است طحان نظیف: طرح حمایت از مالکیت صنعتی در شورای نگهبان تائید شد دو ابهام شورای نگهبان درباره لایحه عفاف و حجاب مخبر: صهیونیست‌ها سیلی خواهند خورد سردار جلالی: طرح‌های پاسخ سریع به تهدیدات زیستی تدوین شود گفت‌وگوی وزیر کشور عراق و سردار احمدی‌مقدم درباره آخرین اقدامات اربعینی ایران و عراق سخنان هنیه در دیدار با رهبر انقلاب: ۶۰ نفر از خانواده ما در غزه شهید شدند کدام مقامات خارجی امروز با پزشکیان دیدار کردند؟ بیانیه شورای نگهبان: جهان به زودی شاهد نابودی رژیم صهیونیستی خواهد بود واکنش علی لاریجانی به ترور هنیه جلیلی:‌ خون اسماعیل هنیه مهر پایانی بر عمر رژیم صهیونیستی است دولت برای شهادت «اسماعیل هنیه» ۳ روز عزای عمومی اعلام کرد

بررسی وضعیت شرکت هفت‌تپه در نشست شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا

نشست کمیسیون شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا به ریاست دبیر شورا با موضوع «ساماندهی وضعیت سهامداران شرکت هفت تپه» برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۳ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 28
کد خبر: ۲۰۱۷۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، یکصد و چهل و ششمین نشست کمیسیون شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا به ریاست محسن رضایی دبیر شورا و با حضور مسئولان دستگاه‌های ذیربط با موضوع «ساماندهی وضعیت سهامداران شرکت هفت تپه» برگزار شد.

 

در این نشست، مشکلات مربوط به واگذاری مستقیم سهام شرکت هفت تپه به دو بانک صادرات و ملی با توجه به زیان انباشته این شرکت مورد بررسی قرار گرفت و پیشنهاداتی برای مدیریت چالش های موجود و احیای شرکت مذکور مطرح گردید.

 

محسن رضایی، دبیر شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا در نهایت ضمن بررسی راهکارهای پیشنهادی، با اشاره به اینکه این شورا در مسائلی که در درون قوا قابل حل است ورود نمی‌کند، بر تعامل سهامداران شرکت هفت تپه و شرکت ملی توسعه نیشکر جهت پیگیری اقدامات لازم و ارسال گزارش پیشرفت کار به دبیرخانه شورا تاکید کرد.

 

شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه به عنوان نخستین واحد نیشکری کشور در سال ۱۳۹۴ به بخش خصوصی واگذار شد و از آن زمان این مجموعه صنعتی-کشاورزی با بحران کارگری و تولیدی رو به رو شد.

 

با صدور حکم دستگاه قضایی مالک خصوصی شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه خلع ید و این واحد تولیدی بار دیگر به دولت بازگردانده شد.


پس از این واگذاری در دولت سیزدهم، عملیات تعمیر اساسی و بازسازی و نوسازی انجام و این شرکت پر قدمت دوباره به چرخه تولید بازگشت./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار