بررسی وضعیت شرکت هفت‌تپه در نشست شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا-راهبرد معاصر
تجمع ضدصهیونیستی مردم تهران مقابل دفتر سازمان ملل محسن رضایی: اروپا بزرگترین بازنده آمدن ترامپ است عارف: عزم ایران و روسیه بر توسعه روابط در بالاترین سطح استوار است خطیب نماز جمعه تهران: شورای حکام در خط رژیم آدمکش صهیونیستی حرکت می‌کند پزشکیان: با نگاه بسیجی می‌توان برای کشور عزت‌آفرینی کرد وزیر کشور: پرونده انتصاب استانداران هفته آینده بسته می‌شو‌د پزشکیان: حل مشکل ناترازی‌ها با روند‌های اداری امکان‌پذیر نیست سرلشکر سلامی: مردم ایران مطمئن باشند که انتقام خود را از اسرائیل خواهیم گرفت پزشکیان: مهم‌ترین مولفه توسعه پایدار در کشور افزایش سطح سلامت مردم است اسماعیل شوشتری، وزیر اسبق دادگستری درگذشت واکنش شریعتمداری به انتشار شعری به نام رهبری: غفلت کردیم وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم پزشکیان: برای خدمتگزاری به مردم آمده‌ایم؛ قرار نیست بر آنها تحکم کنیم پزشکیان: با هیچ کشوری خصومت نداریم، اما قطعا زیر بار زور هم نخواهیم رفت جزئیات جدید از دانشجوی زن دانشگاه آزاد که برهنه شده بود | گزارش رئیس دانشگاه؛ با پدرش در تماس هستم + فیلم

بررسی وضعیت شرکت هفت‌تپه در نشست شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا

نشست کمیسیون شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا به ریاست دبیر شورا با موضوع «ساماندهی وضعیت سهامداران شرکت هفت تپه» برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۳ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 28
کد خبر: ۲۰۱۷۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، یکصد و چهل و ششمین نشست کمیسیون شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا به ریاست محسن رضایی دبیر شورا و با حضور مسئولان دستگاه‌های ذیربط با موضوع «ساماندهی وضعیت سهامداران شرکت هفت تپه» برگزار شد.

 

در این نشست، مشکلات مربوط به واگذاری مستقیم سهام شرکت هفت تپه به دو بانک صادرات و ملی با توجه به زیان انباشته این شرکت مورد بررسی قرار گرفت و پیشنهاداتی برای مدیریت چالش های موجود و احیای شرکت مذکور مطرح گردید.

 

محسن رضایی، دبیر شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا در نهایت ضمن بررسی راهکارهای پیشنهادی، با اشاره به اینکه این شورا در مسائلی که در درون قوا قابل حل است ورود نمی‌کند، بر تعامل سهامداران شرکت هفت تپه و شرکت ملی توسعه نیشکر جهت پیگیری اقدامات لازم و ارسال گزارش پیشرفت کار به دبیرخانه شورا تاکید کرد.

 

شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه به عنوان نخستین واحد نیشکری کشور در سال ۱۳۹۴ به بخش خصوصی واگذار شد و از آن زمان این مجموعه صنعتی-کشاورزی با بحران کارگری و تولیدی رو به رو شد.

 

با صدور حکم دستگاه قضایی مالک خصوصی شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه خلع ید و این واحد تولیدی بار دیگر به دولت بازگردانده شد.


پس از این واگذاری در دولت سیزدهم، عملیات تعمیر اساسی و بازسازی و نوسازی انجام و این شرکت پر قدمت دوباره به چرخه تولید بازگشت./ فارس

ارسال نظر