بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

جمعیت شیعیان بومی آمریکا چقدر است؟

تعداد شیعیان بومی آمریکا به حدود سه تا پنج هزار نفر می‌رسد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۲ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 25
کد خبر: ۲۰۱۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ وقوع انقلاب اسلامی در ایران، علاوه بر پیامدهای سیاسی، فرهنگی و اجتماعی آن، زمینه نشر و بسط مذهب شیعه را نیز در جهان فراهم آورد. تا پیش از وقوع انقلاب اسلامی در ایران، چهره‌ی ترسیم شده از مسلمانان نزد افکار بین‌المللی عموما به مسلمانان سنی مذهب اختصاص داشت.

 

پیروزی انقلاب اسلامی و نشر آرمان‌های موجب توجه بسیاری از جهانیان به این مذهب گردید. پذیرش مذهب شیعه توسط میلیون‌ها در نیجریه به رهبری شیخ زکزاکی، تنها نمونه‌ای در این مسیر می‌باشد.

 

جامعه‌ی آمریکا نیز مصون از بروز و ظهور مذهب شیعه نماند و زمینه‌ی جلب شماری از بومیان آمریکا به این مذهب را موجب شد. حجت‌الاسلام و المسلمین مرتضی وافی قائم مقام بنیاد تعاون بین الملل اسلام در همین باره به گفت‌وگویی با فارس پرداخته است. وی در این گفتگو می‌گوید: «دنیا به انقلاب اسلامی توجه دارد و رفتار مردم و حکومت ایران زیر ذره بین مردم جهان است، طلابی از بیش از 100 کشور در شهر قم در حال تحصیل هستند.»

 

وافی با اشاره به سابقه شیعیان در آمریکای شمالی اظهار کرد: سابقه این شیعیان به 70 سال پیش برمی‌گردد که برای کار در کارخانه‌های ماشین‌سازی به آمریکا مهاجرت کردند، پس از پیروزی انقلاب اسلامی، شیعیان در غرب با ایجاد نهادهایی به فعالیت خودشان رسمیت دادند.

 

وی ادامه داد: سابقه شکل گیری مراکز اسلامی شیعیان در اروپا به تاسیس مرکز اسلامی هامبورگ به دستور آیت‌الله بروجردی برمی‌گردد.

 

قائم مقام بنیاد تعاون بین الملل اسلام افزود: تعداد شیعیان بومی آمریکا به حدود سه تا پنج هزار نفر می‌رسد و در این راستا توجه به شیعیان بومی این کشور ضرورت دارد.

 

وافی خاطرنشان کرد: بنیاد تعاون بین الملل اسلام با شیعیان بومی آمریکایی ارتباط گرفته است و به تغذیه فکری آن‌ها و ارائه خدمات به شیعیان بومی آمریکای شمالی در عرصه اجتماعی می‌پردازد، آموزش مستمر به این شیعیان در قالب یک سایت بر خط پی گرفته می‌شود.

ارسال نظر