ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده بزرگ‌ترین محموله مخدر شیشه در جنوب شرق کشور زمین گیر شد جزئیات اجرای بازنشستگی مادران شاغل با ۲۰ سال سابقه جزئیات مرحله جدید ارائه سبد غذایی به مادران باردار و دارای شیرخوار / افزایش اعتبار رفع سوء تغذیه کودکان شناسایی ۴۱ هزار مبتلا به اچ‌آی‌وی در ایران / درمان ایدز در ایران رایگان است؟

اعلام آمادگی شهردار تهران برای همکاری با دولت

علیرضا زاکانی از آمادگی شهرداری تهران برای همکاری با دولت خبر داد و گفت:‌ما چند تحول را در شهرداری تهران دنبال می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۲ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 28
کد خبر: ۲۰۱۷۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا زاکانی شهردار تهران در جشنواره شهید رجایی با بیان اینکه به خود می‌بالم که در خانواده بزرگ شهرداری تهران در حال خدمت‌رسانی هستم، گفت: چند تحول را در شهرداری دنبال می‌کنیم که تحول اول ناظر بر مجموعه مدیریت شهری و اراده شورا و مدیریت برگرفته از آن ارتقا مجموعه شهرداری از نهاد خدمتگزار به نهاد اجتماعی است.

 

وی با بیان اینکه نزدیک به 100 هزار نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم با شهرداری در ارتباط هستند، گفت: همبستگی و ارتقا سطح خدمتگزاری اهمیت ویژه‌ای دارد. در یک چهار ضعلی بین شهر، شهروندان، خدمتگزاران و مدیریت شهری قرار داریم و این مربع بناست اتفاق بزرگی را رقم بزند.

 

شهردار تهران تأکید کرد:‌بعد از تحول درون شهرداری تحول فناورانه دومین رویکرد ما در ارتقاء خدمتگزاری و ارائه الگوی شهر هوشمند است.

 

زاکانی گفت: ما یک شهر هوشمند را برای همیاری بین خدمت‌دهنگان و خدمت‌گیران دنبال می‌کنیم و در بخش سوم به کالبد، هویت شهر و ایجاد ایمنی و اسایش شهروندان توجه ویژه داریم.

 

شهردار تهران همچنین در خصوص همکاری با دولت، گفت: ما آماده همکاری‌ با دولت هستیم./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار