واردات و عرضه گوشت تازه با ارز مبادله‌ای شروع شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ / دلار به ۱۱۴ هزار تومان باز می‌گردد؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴ / رکورد تاریخی قیمت طلا و سکه در ایران بانک مرکزی حمایت از تجار خسارت‌دیده در بندر شهید رجایی را اعلام کرد نتایج قرعه‌کشی ایران‌خودرو به زودی اعلام می‌شود/ منتخبان پیامک دریافت می‌کنند بازنشستگی مادران شاغل/ همه آنچه باید درباره شرایط و جدول جدید بدانید بانک مرکزی: پیش فروش سکه ادامه دارد/ پاسخ به تقاضای مردم و بازار قیمت طلا امروز ۱۶ مهرماه ۱۴۰۴ قیمت سکه‌های پیش‌فروش بانک مرکزی اعلام شد اعلام نتایج پنجمین مرحله پیش فروش سکه بانک مرکزی/ تخصیص ۶۵۰ هزار قطعه سکه در مرکز مبادله ایران طلا در آستانه رکوردشکنی تاریخی ۴۰۰۰ دلار نرخ جدید بنگاه‌های املاک اعلام شد + جزئیات کامل جزئیات قانون جدید بازنشستگی ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۴ پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۴

بازگشت ساعت کار ادارات به حالت عادی از ۱۵شهریور

سخنگوی صنعت برق گفت : برنامه مدیریت و پایش مصرف برق در بخش اداری تا ۱۵ شهریور ماه ادامه دارد و ساعات کار ادارات نیز بعد از این تاریخ طبق مصوبه هیئت وزیران به حالت قبلی بازخواهد گشت.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۸ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 28
کد خبر: ۲۰۱۸۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ مصطفی رجبی مشهدی مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: از آغاز به کار دولت مردمی سیزدهم، 7796مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور اضافه شده است که شامل نیروگاه‌های جدیدالاحداث و ارتقا و افزایش ظرفیت تولید نیروگاه‌های موجود است .

سخنگوی صنعت برق کشور با بیان اینکه وزارت نیرو با توجه به پیش‌بینی‌های صورت گرفته با آمادگی کامل به استقبال تابستان سال جاری رفت، اظهار داشت: با افزایش 7700 مگاواتی ظرفیت تولید برق و مدیریت مصرف در بخش‌های مختلف موفق شدیم، پایداری شبکه سراسری برق را در فصل تابستان سال جاری علی‌رغم افزایش شدید دما و گرمای بی‌سابقه حفظ کنیم.

مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران در خصوص نحوه مدیریت مصرف برق بخش‌های مختلف در تابستان سال جاری افزود: امسال هیچ محدودیتی در بخش خانگی و تجاری اعمال نشد و در بخش صنعت نیز 92 درصد از صنایع بدون هیچ‌گونه محدودیتی برقشان تامین و تحویل شد .

وی در رابطه با نحوه تامین برق شهرک‌های صنعتی ادامه داد : در دوره گرم سال جاری شهرک‌های صنعتی به مدت یک روز در هفته با محدودیت رو به رو بودند.

سخنگوی صنعت برق در مورد افزایش میزان برق تحویلی به صنایع بزرگ کشور در سال جاری گفت: نسبت به سال گذشته به میزان 8 درصد و نسبت به سال 1400 به میزان 26 درصد برق تحویلی به صنایع بزرگ افزایش یافته است.

رجبی مشهدی در ادامه نشست خبری با اشاره به موفقیت برنامه کاهش مصرف در ادارات گفت: برای مشترکان اداری و عمومی هدف‌گذاری 1000 مگاواتی را برنامه‌ریزی کرده بودیم که با اصلاح ساعت کاری و پایش مصارف سیستم‌های سرمایشی بیش از 85 درصد محقق شد و این برنامه تا 15 شهریور ماه ادامه دارد، ساعات کار ادارات نیز بعد از این تاریخ طبق مصوبه هیئت وزیران به حالت قبلی بازخواهد گشت.

رجبی مشهدی در پایان در خصوص اجرای طرح پاداش مدیریت مصرف در تابستان جاری گفت: در طرح امسال مشترکان با مصارف بیش از الگو هم با کاهش مصرف شامل دریافت پاداش شدند و از 44 میلیون مشترکی که برای آنها قبض صادر شده 14 میلیون و 700 هزار مشمول دریافت پاداش شده‌اند و 1450 میلیارد تومان پاداش در قبوض مشترکین اعمال شد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار