شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

طرد ۲۲۲۹ تبعه افغانستانی از گذر مرزی سیستان

فرمانده هنگ مرزی زابل گفت: تعداد ۲۲۲۹ تبعه نفر اتباع غیر مجاز، از طریق گذر مرزی میلک به کشور افغانستان انتقال داده شدند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۰ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 28
کد خبر: ۲۰۱۸۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ پرویز قاسم‌زاده با تقدیر از تلاش همه نیرو‌های انتظامی و امنیتی در دستگیر اتباع غیرمجاز در سطح کشور، اظهار داشت: ۲۲۲۹ نفر تبعه افغانستانی که در اقصی نقاط کشور به دلایلی، چون ورود غیر قانونی، اقامت غیرقانونی و یا پایان اعتبار گذرنامه دستگیر شده بودند، از طریق دروازه گذر مرزی «میلک» در شمال استان سیستان و بلوچستان به کشور افغانستان انتقال داده شدند.

فرمانده هنگ مرزی زابل خاطرنشان کرد: اتباع خارجی برای ورود، اقامت و خروج از کشورمان باید از طریق مبادی قانونی اقدام کنند در غیر این صورت با آنان برخورد و پس از تحویل به مراجع ذیصلاح، از کشور طرد خواهند شد.

وی گفت: مرزبانی برابر قانون مقابله با تردد و اقامت غیرقانونی اتباع بیگانه غیرمجاز در سیستان و بلوچستان را به صورت جدی در دستور کار دارد تا اثرات سوء و معضلات اجتماعی این پدیده به ویژه بزهکاری‌های مربوطه را مدیریت کند.

سرهنگ قاسم‌زاده همچنین از دستگیری ۱۱۱ تبعه خارجی غیرمجاز در مرز‌های منطقه سیستان خبر داد. / تسنیم