آخرین قیمت طلا و سکه امروز ۴ مرداد ۱۴۰۵/ سقوط شدید قیمت سکه + جدول قیمت جدید لبنیات اعلام شد/ شیر و ماست چند شد؟ قیمت طلا امروز یکشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۵ + جدول جزییات قرعه‌کشی سایپا مرداد ۱۴۰۵ جزییات جدید ساعت کاری بانک‌ها در مرداد ۱۴۰۵ شورای رقابت: تا اردیبهشت افزایش قیمت خودرو نداریم ۱۳ صفر امسال مصادف با ۶ مرداد طلا بخریم؟ پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۵؛ دلار در کریدور ۱۸۰ هزار تومانی می‌ماند یا صعود می‌کند؟ قیمت ترون امروز شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۵؛ تحلیل لحظه‌ای و آینده نرخ TRX پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۵؛ دلار و اونس جهانی مسیر طلا و سکه را مشخص کرد آخرین قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ مرداد ماه ۱۴۰۵ + جدول آخرین وضعیت بازار بلیت اربعین / نرخ‌های مصوب ابلاغ شد، اما عرضه... ریزش شدید قیمت طلا و سکه در بازار؛ سکه ۶ میلیون تومان ارزان شد فروش فوری ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ آغاز شد؛ شرایط فروش رانا پلاس TU۵P با تحویل ۳۰ روزه جزئیات مصوبه هیئت وزیران درباره نیروهای شرکتی؛ تکلیف نیروهای شرکتی در سال ۱۴۰۵ چیست؟ نفت برنت بالای ۱۰۰ دلار جا خوش کرد

جبران تاخیر ۲۰ ساله در پارس جنوبی طی ۲۰ ماه

جبران تاخیر ۲۰ ساله در پارس جنوبی طی ۲۰ ماه مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ضمن توضیح درخصوص فاز ۱۱ میدان گازی پارس جنوبی گفت: موفق شدیم تأخیر ۲۰ ساله را با یک اقدام جهادی در ۲۰ ماه جبران کنیم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۸ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 28
کد خبر: ۲۰۱۸۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن خجسته‌مهر دوشنبه شب در گفت‌وگوی خبری اظهار کرد: مأموریت اصلی شرکت ملی نفت ایران، اجرای طرح‌های راهبردی در زمینه توسعه و تولید حداکثری از میادین مشترک نفتی و گازی است و مهم‌ترین و بزرگ‌ترین طرح توسعه و تولید از میادین گازی به میدان گازی پارس جنوبی مربوط می‌شود.

وی توضیح داد: میدان گازی پارس جنوبی بزرگ‌ترین میدان گازی در جهان است که ۵۰ درصد ذخایر گاز ما در آن قرار دارد و ۷۰ درصد تولید گاز کشور از همین میدان صورت می‌گیرد؛ بنابراین طبیعی و ضروری است که در اجرای طرح‌های راهبردی توسعه و تولید حداکثری، میدان گاز پارس جنوبی در مرکز توجه ما در وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران قرار گیرد.

خجسته‌مهر گفت: میدان گازی پارس جنوبی دو ویژگی دارد؛ ویژگی اول این است که از نظر مخزنی در نقطه صفر مرزی با کشور همسایه قرار دارد و ویژگی دوم این است که از نظر اقتصادی از چهار لایه بهره‌ده گاز تولید می‌کند؛ بنابراین تولید از آن در سریع‌ترین زمان ممکن اهمیت دارد.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: در ۲۰ سال گذشته به دلیل تأخیر و تعلل و ابهامات متعددی که وجود داشته تولید از فاز ۱۱ پارس جنوبی دستخوش اخم و لبخند بیگانگان قرار گرفته بود؛ اما موفق شدیم طی ۲۰ ماه به تولید گاز از این فاز برسیم.

وی بیان کرد: با اجرای کامل این طرح، روزانه ۵۶ میلیون متر مکعب گاز غنی به ظرفیت تولید گاز کشور افزوده و سالیانه یک میلیون تُن اتان و یک میلیون تَن اِل‌پی‌جی حاصل می‌شود؛ همچنین با توسعه کامل این فاز حدوداً سالیانه پنج میلیارد دلار درآمد به دست خواهد آمد.

خجسته‌مهر افزود: این یک افتخار و نشان اقتدار برای جمهوری اسلامی است زیرا اولاً بعد از ۲۰ سال کشمکش و دست به دست شدن (از سال ۱۳۷۹ تا ۱۳۴۰۰) این فاز، که ابهامات زیادی در آن وجود دارد، موفق شدیم به دست متخصصان ایرانی تولید گاز از این فاز را انجام دهیم که نماد و جلوه‌ای از اقتدار و قدرت جمهوری اسلامی در زمینه اقتصادی است.

وی تأکید کرد: نکته افتخارآمیز دیگر این است که توانستیم چهار سال زودتر از موعد مقرر، این کار را انجام دهیم و از این فاز گاز تولید کنیم زیرا برای تولید گاز از فاز ۱۱ پارس جنوبی نیازمند یک سکوی بهره‌برداری بودیم که ساخت آن چهار سال به طول می‌انجامید اما با ابتکار و خلاقیت همکارانم در شرکت ملی نفت توانستیم با جابه‌جایی سکویی که در بستر دریا قرار داشت، مشکل را حل کنیم.

معاون وزیر نفت افزود: این کار برای اولین بار در کشور انجام می‌شد و نیازمند مهندسی پیچیده و پیشرفته بود. خیلی‌ها گمان نمی‌کردند بتوانیم این کار را انجام دهیم. در دنیا به سوی هرکسی دست کمک دراز کردیم تا از امکانات و تجهیزاتش استفاده کنیم، به دلیل تضییقاتی که وجود داشت از کمک به ما اجتناب می‌کردند اما با شعار «ما می‌توانیم» موفق شدیم تأخیر ۲۰ ساله را با یک اقدام جهادی در ۲۰ ماه جبران کنیم. این یک افتخار برای مردم ایران است و به آن می‌بالیم./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار