مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس روایت الجزیره از دلیل درگیری‌های مرزی میان پاکستان و افغانستان شنیده شدن صدای چند انفجار در ریاض نیروی دریایی ارتش: تعداد نفتکش‌های صدمه دیده در محدوده دریای عمان در حال افزایش است/ کشور‌ها فریب دروغ باز بودن تنگه هرمز را نخورند وقوع انفجار مهیب در بغداد + جزییات و عکس

فرار وزیر خارجه معزول لیبی از استانبول به لندن

فرار وزیر خارجه معزول لیبی از استانبول به لندن منابع رسانه‌ای ادعا کردند که وزیر خارجه معزول لیبی که به ترکیه گریخته بود، استانبول را به مقصد لندن ترک کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۲ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 29
کد خبر: ۲۰۱۹۶۱

به گزارش راهبرد معاصر. وبگاه «بوابه الوسط» لیبی، که روز گذشته از فرار «نجلاء المنقوش» وزیر خارجه برکناری این کشور به دلیل دیدار با «الی کوهن» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به ترکیه خبر داده بود، به نقل از یک منبع آگاه گزارش داد که وی ظهر روز دوشنبه (۲۸ آگوست)، استانبول را به مقصد لندن ترک کرد، در حالی که سایر اعضای خانواده‌اش همچنان در ترکیه به سر می‌برند.

 

پیش‌تر، یک منبع آگاه امنیتی در گفت‌‌وگو با «بوابه الوسط»، تصریح کرده بود که المنقوش، فرودگاه بین‌المللی «معیتیقه» را با یک هواپیمای اختصاصی از نوع «فالکون» که متعلق به دولت وحدت ملی موقت لیبی است، به مقصد ترکیه ترک کرده است.

 

اما پس از آن، دستگاه امنیت داخلی لیبی با اشاره به این‌که نام المنقوش در فهرست افراد ممنوع الخروج است و وی از مجاری رسمی و از فرودگاه بین المللی معیتیقه، از کشور خارج نشده است.

 

وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی با انتشار خبر دیدار محرمانه هفته پیش وزیر امور خارجه لیبی با همتای صهیونیستی در ایتالیا، خشم مردم و نهادهای سیاسی لیبی را برانگیخت و معترضان در شهر الزاویه و تاجوراء لیبی پرچم رژیم صهیونیستی را به آتش کشیدند و کاربران لیبی نیز در شبکه‌های اجتماعی این دیدار را محکوم و آن را خیانت توصیف کردند. کار به جایی رسید که رئیس دولت موقت وحدت ملی لیبی نجلا المنقوش را از پست خود تعلیق و او را برای تحقیق به سازمان‌های نظارتی معرفی کرد.

 

«الی کوهن» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی روز یکشنبه(۲۷ آگوست) از دیدار «تاریخی» با المنقوش خبر داد و گفت که این دیدار هفته پیش در رم پایتخت ایتالیا صورت گرفت.

 

برخی منابع غربی از جمله خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش دادند که این دیدار با چراغ سبز «عبدالحمید الدبیبه» نخست وزیر لیبی انجام شده است. یک مقام صهیونیست نیز به خبرگزاری رویترز گفت که لیبی و رژیم صهیونیستی پیش از این در خصوص این دیدار توافق کرده بودند و بیانیه دولت لیبی در خصوص این‌که این دیدار از پیش برنامه‌ریزی نشده بود، صحت ندارد./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار