تهران چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل است؟ دختر شهید سرلشکر باقری: شدت انفجار در حادثه اخیر به حدی بود که گاو صندوق منزل به حیاط همسایه پرتاب شد/ هیچ چیزی از خانه باقی نماند استاندار ایلام: تردد از مرز مهران به ۲ میلیون نفر رسید وزیر کشور: دولت مصمم است اختیارات لازم را به استانداران تفویض کند پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است مهاجرانی: حذف ۴ صفر از پول ملی به تصویب دولت رسید/پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد

وزیر ارتباطات در تور تماس‌های تبلیغاتی

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با انتقاد از تماس‌‎های تبلیغاتی گفت: این غیرقانونی است و حتماً برخورد خواهد شد، ارسال پیامک‌ هم قاعده و ضابطه دارد؛ اگر خارج از آن عمل کنند سازمان تنظیم مقررات باید برخورد کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۳ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 29
کد خبر: ۲۰۱۹۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات  در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه پیامک‌های تبلیغاتی سبب اذیت مردم شده است و راهکار مقابله با آن چیست، گفت: ما دستور داده‌ایم این موضوع پیامک‌های تبلیغاتی را قاعده‌مند کنند، البته قاعده و مصوبه دارد ولی بعضاً این شرکت‌ها تخلف می‌کنند.

 

وی افزود: همین امروز در جلسه با استاندار زنجان بودم که دو بار تلفن بنده زنگ خورد و بعد از پاسخگویی متوجه شدم که تماس تبلیغاتی است، تماس تبلیغاتی تخلف است و بنده دستور داده‌ام که حتماً برخورد شود و جریمه شوند و فوراً قطع بکنند، کسی حق ندارد به حریم خصوصی مردم ورود پیدا کند، مردم در ساعات مختلف شبانه‌روز استراحت می‌کنند و همان موقع گوشی آن‌ها زنگ می‌خورد و به‌عبارتی تماس‌های تلفنی تبلیغاتی مردم را آزار می‌دهد؛ این غیرقانونی است و حتماً برخورد خواهد شد.

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اضافه کرد: در خصوص پیامک تبلیغاتی قاعده و قانون وجود دارد و نباید خلاف آن عمل بکنند، اگر خارج از چارچوب و ضوابط باشد حتماً دوستان در سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی که متولی این کار است پیگیری و برخورد می‌کنند.

 

زارع‌پور گفت: هزینه رومینگ زائران در ایام اربعین نسبت به سال گذشته تقریباً نصف شده و کیفیت آن هم بهتر شده است./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار