اعطای درجه سپهبدی به شهید علی شادمانی جزئیات مرحله اول ساماندهی نیرو‌های شرکتی با پرداخت حقوق مستقیم جزئیات کاهش ساعت کاری ادارات و تعطیلی پنجشنبه قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی

وزیر ارتباطات در تور تماس‌های تبلیغاتی

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با انتقاد از تماس‌‎های تبلیغاتی گفت: این غیرقانونی است و حتماً برخورد خواهد شد، ارسال پیامک‌ هم قاعده و ضابطه دارد؛ اگر خارج از آن عمل کنند سازمان تنظیم مقررات باید برخورد کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۳ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 29
کد خبر: ۲۰۱۹۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات  در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه پیامک‌های تبلیغاتی سبب اذیت مردم شده است و راهکار مقابله با آن چیست، گفت: ما دستور داده‌ایم این موضوع پیامک‌های تبلیغاتی را قاعده‌مند کنند، البته قاعده و مصوبه دارد ولی بعضاً این شرکت‌ها تخلف می‌کنند.

 

وی افزود: همین امروز در جلسه با استاندار زنجان بودم که دو بار تلفن بنده زنگ خورد و بعد از پاسخگویی متوجه شدم که تماس تبلیغاتی است، تماس تبلیغاتی تخلف است و بنده دستور داده‌ام که حتماً برخورد شود و جریمه شوند و فوراً قطع بکنند، کسی حق ندارد به حریم خصوصی مردم ورود پیدا کند، مردم در ساعات مختلف شبانه‌روز استراحت می‌کنند و همان موقع گوشی آن‌ها زنگ می‌خورد و به‌عبارتی تماس‌های تلفنی تبلیغاتی مردم را آزار می‌دهد؛ این غیرقانونی است و حتماً برخورد خواهد شد.

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اضافه کرد: در خصوص پیامک تبلیغاتی قاعده و قانون وجود دارد و نباید خلاف آن عمل بکنند، اگر خارج از چارچوب و ضوابط باشد حتماً دوستان در سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی که متولی این کار است پیگیری و برخورد می‌کنند.

 

زارع‌پور گفت: هزینه رومینگ زائران در ایام اربعین نسبت به سال گذشته تقریباً نصف شده و کیفیت آن هم بهتر شده است./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار