امیر دریادار سیاری: با آمادگی نیروهای مسلح، دشمن توان تعرض نخواهد داشت اسلامی: ایران در تراز بالایی از علم فناوری هسته‌ای قرار دارد عارف: آمریکا می‌گوید شروط ما را بپذیرید تا مذاکره کنیم ولی ما این رویکرد را نمی‌پذیریم پیام تسلیت پزشکیان در پی درگذشت سردار افشار نیکزاد: اصلاح قانون نظام مهندسی پس از ۲۹ سال در دستور کار قرار گرفت تقدیم پیام رهبر انقلاب به پوتین در سفر لاریجانی به مسکو سرلشکر موسوی: یمن مقتدرانه در خط مقدم دفاع از ملت فلسطین قرار دارد پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت حاج حسین مهدیان قائم‌پناه: برنامه دولت تولید بنزین و گازوئیل یورو ۴ است نماینده ولی‌فقیه در سپاه: دعوای اصلی با آمریکا بر سر «حاکمیت الهی» است نه انرژی هسته‌ای بروجردی: نمی‌توان به آمریکا در مذاکرات اعتماد کرد سعیدی: حامیان برجام به جای فرار به جلو پاسخگوی گذشته خود باشند سردار فدوی: تمام توان نظامی دنیا را در جنگ ۱۲ روزه شکست دادیم پزشکیان: ما روی طلا خوابیده ایم و گرسنه ایم؛ مقصر خود ما هستیم نه آمریکا! درگذشت رئیس ستاد مرکزی سپاه در دفاع مقدس / سردار علیرضا افشار که بود؟

نوبخت: بودجه سال آینده متفاوت با سال‌های قبل است

رئیس سازمان برنامه بودجه با اشاره به اینکه بودجه سال آینده متفاوت با سال‌های قبل خواهد بود، گفت: در شورای عالی هماهنگی اقتصادی درباره نظام یارانه‌های پنهان تصمیم‌گیری شده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۳ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 25
کد خبر: ۲۰۲۰۸

به گزارش راهبرد معاصر ، محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه بودجه پس از حضور در جلسه کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی گفت: اصلاح ساختار بودجه‌ریزی کشور حسب ابلاغیه مقام معظم رهبری که بایستی تا اردیبشهت سال جاری آماده می‌شد توضیحاتی را به اعضای کمیسیون برنامه بودجه مجلس ارائه کردند. بر این اساس نمایندگان عضو این کمیسیون برای شنیدن آخرین وضعیت این اصلاح ساختار از من خواستند به کمیسیون بیایم.

 

وی افزود: طرح اصلاح ساختار بودجه در 4 محور درآمدهای پایدار، هزینه‌ها، ثبات اقتصادی کارا و تقویت نهاد بودجه‌ریزی باید انجام شود که برنامه‌هایی برای هر یک از آنها آماده شده است.

 

رئیس سازمان برنامه بودجه گفت: این اصلاح ساختار بودجه هم اکنون در شورای هماهنگی اقتصادی ارسال شده و مقررات بعدی آن در حال تصویب است ضمن آنکه کلیات آن مربوط به درآمدها و هزینه‌ها و همچنین ثبات اقتصادی و تقویت نهاد بودجه ریزی است به تصویب رسیده است.

 

نوبخت گفت:‌ شورای عالی هماهنگی اقتصادی بررسی بخش درآمدی را آغاز کرده و حتی درباره نظام یارانه‌های پنهان هم تصمیم‌گیری شده است.

وی گفت: چون کلیات اصلاح ساختار بودجه به تصویب رسیده نیازمند آن هستیم تا شورای عالی هماهنگی اقتصادی هم جزئیات آن را به تصویب برساند.

 

رئیس سازمان برنامه بودجه در مورد بودجه سال آینده هم گفت:‌بودجه سال 99 بر اساس اصلاح ساختار اقتصادی تدوین شده و حتی روز گذشته هم چهارمین جلسه بودجه سال آینده برگزار شده و لایحه بودجه در چارچوب طرح اصلاح اقتصادی تدوین خواهد شد که قطعا بودجه سال آینده متفاوت با سال‌های قبل است.

منبع : فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار