درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه

شریعتمداری: حامیان اساتید اخراجی چرا صورت مسئله را پاک می‌کنند؟!

مدیرمسئول کیهان در واکنش به اظهارات روحانی درباره قطع همکاری برخی دانشگاه‌ها با تعدادی از اساتید گفت: باید از آقای روحانی و برخی دیگر از هم حزبی های ایشان پرسید که کدام یک از چند نفر، « استاد برجسته »! بوده اند؟! کدام استاد برجسته‌ای با دشمنان مردم وطن خود همکاری می کند؟!
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۹ - ۰۸ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 30
کد خبر: ۲۰۲۱۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ آقای روحانی، رئیس جمهور سابق کشورمان در واکنش به اخراج چند تن از اساتید دانشگاه، ضمن مخالفت با اخراج آنها، اظهار داشته است: « محروم کردن دانشگاه‌ها از اساتید برجسته ظلم به علم و کشور است. ناامیدی دانشگاهیان به مصلحت کشور و نظام نیست»!

 

خبرنگار فارس با حسین شریعتمداری مدیر مسئول کیهان که اخیراً در این خصوص یادداشتی نوشته بود گفت و گو کرده و نظر وی را جویا شده است.

مدیرمسئول کیهان می گوید: متاسفانه اظهارات آقای روحانی و برخی دیگر از مدعیان اصلاحات تکرار سیاه نمائی رسانه‌های غربی و عبری و شبکه رسانه های اپوزیسیون نظام است که البته وارونه نمائی واقعیات بخشی از ماموریت دشمنان بیرونی است اما از کسانی که خود را زیر تابلوی ایران اسلامی تعریف می کنند، اینگونه اظهار نظرهای بی سند دور از انتظار است.

 

وی در ادامه به یادداشت کوتاه خودبا عنوان « در سر هزار فتنه، نیرنگ های رنگی » که در کیهان دوشنبه چاپ شده بود اشاره کرد و گفت: در صدر آن نوشته به چند نمونه از برخورد دانشگاه های آمریکا و اروپا با اساتیدی که تنها جرمشان مخالفت با یکی از مسائل مورد قبول نظام حاکم بوده است اشاره کرده و آورده بودیم که اساتید یاد شده بلافاصله از دانشگاه اخراج شده بودند. نظیر « الیز استفنیک» استاد دانشگاه هاروارد به خاطر زیر سئوال بردن سلامت انتخابات ۲۰ ۲۰ آمریکا! « آدام برومبرگ » استاد دانشگاه هامبورگ به علت انتقاد به رژیم صهیونیستی! و نمونه های دیگری که به آن اشاره کرده بودیم.

 

شریعتمداری گفت: آنچه باعث اخراج آنها از دانشگاه شده بود، فقط اظهار نظر درباره یک موضوع عادی و بعضاً دم دستی بود. در ایران اما، این چند به اصطلاح استاد، نه فقط از اغتشاشاتی که آمریکا و اسرائیل به مدیریت آن اعتراف داشته اند، حمایت کرده اند، بلکه با اغتشاشگران همراهی و همکاری علنی نیز داشته اند.

 

مدیر مسئول کیهان پرسید: در کجای دنیا به وطن فروشان اجازه تدریس در دانشگاه ها را می دهند؟!

وی در ادامه گفت: باید از آقای روحانی و برخی دیگر از هم حزبی های ایشان پرسید که چرا صورت مسئله را پاک می کنید؟! کدام یک از این چند نفر اخراج شده، « استاد برجسته »! بوده اند؟! کدام استاد برجسته ای با دشمنان مردم وطن خود همکاری می کند؟! کدام استاد به قول شما برجسته ــ و به گواهی شواهد موجود کم سواد ــ از آدم کشی، آتش زدن اموال عمومی، به آتش کشیدن قرآن کریم، متوقف کردن آمبولانس های حامل بیمار و به آتش کشیدن آنها، غارت فروشگاه ها، شکنجه و به شهادت رساندن شهید عجمیان ها و شهید علی وردی ها و شهید الداغی ها و نیروهای پلیس و بسیج و ... حمایت کرده و می کوشد دانشجویان را به انجام این اقدامات داعش گونه تشویق کند؟!

 

شریعتمداری در ادامه خطاب به آقای روحانی گفت که جناب روحانی چرا با حمایت از این قماش به اساتید محترم دانشگاه ها اهانت می کنید ؟! بله « نا امیدی دانشگاهیان به مصلحت کشور و نظام نیست». اما، سئوال این است که پیشنهاد شما برای حضور حامیان اغتشاش و برهم زنندگان نظم و امنیت مردم باعث ناامیدی دانشگاهیان است و به قول شما، مصلحت کشورو نظام نیست؟! یا مخالفت با حضور آنها در محیط های مقدس علم و دانش؟!

 

خبرنگار فارس پرسید که «انتقاد می کنند که چرا وزارت کشور در این باره بیانیه داده است؟ » و شریعتمداری گفت: برای اینکه آنها مرتکب جرم امنیتی شده اند و این امور در حوزه وظایف وزارت کشور است.

 

وی افزود: اگر یکی از اساتید دانشگاه فردی را در هنگام رانندگی زیر بگیرد و مجروح کرده و یا باعث قتل او بشود، رسیدگی به موضوع بر عهده پلیس راهور است و نه دانشگاه.

 

مدیر مسئول کیهان گفت: هیچ دقت کرده‌اید که چرا هیچ‌یک از حامیان اساتید یاد شده چه در داخل و چه ضد انقلابیون خارج نشین، جرات نمی‌کنند به علت اخراج آنها کمترین اشاره ای بکنند؟! و در این خصوص کلیات ابوالبقاء می‌بافند؟!/فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار