انهدام یک فروند پهپاد MQ ۱ در تنگه هرمز توسط هوافضا سپاه تغییر ساعت کاری ادارات سرخس در روز سه شنبه اصابت چهار موشک در اطراف کنارک/ صدای انفجار باعث لرزش شدید درب و پنجره‌ها شد و با غرش همراه بود فوری/ برگزاری اولین جلسه علنی مجلس پس از ۵ ماه/ تصویب طرح برگزاری جلسات مجلس به صورت آنلاین شنیده شدن صدای انفجار در جزیره لارک و تنگه هرمز دورکاری و تغییر ساعت کاری ادارات خوزستان برای سه‌شنبه و چهارشنبه انهدام دو فروند پهپاد لوکاس در بندرعباس و لار جلسات مجلس مجازی می‌شود؟ شهادت ۳ رزمنده در حمله هوایی به آبادان + اسامی شهدا پزشکیان: تمام ظرفیت‌های کشور برای تامین دارو و تجهیزات پزشکی بسیج شود/ دارو‌های حیاتی اولویت قطعی دولت است تعطیلی ادارات هرمزگان در سه‌شنبه و چهارشنبه ۲۳ و ۲۴ تیر قطعی شد + جزییات کامل روایت داماد رهبر شهید از دختربچه شهیدش؛ این بچه به آقا نشاط می‌بخشید/ آقا می‌گفتند خدا این بچه را برای من فرستاده است/ امیدوارم در برزخ با هم باشند هشدار جدی قرارگاه خاتم‌الانبیا به آمریکا و کشور‌های منطقه؛ اجازه دخالت در مدیریت تنگه هرمز را نمی‌دهیم / همکاری با آمریکا به منزله جنگ علیه ایران است ۵ نقطه در خوزستان مورد تهاجم پرتابه‌های دشمن آمریکایی قرار گرفت ۴ نقطه در امیدیه و ماهشهر هدف پرتابه‌های دشمن قرار گرفت

دیوان محاسبات : انتقال اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای به منابع داخلی شرکت ها مغایر قانون است

دیوان محاسبات : انتقال اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای به منابع داخلی شرکت ها مغایر قانون است معاونین فنی و حسابرسی دیوان محاسبات کشور طی نامه ای به رئیس سازمان برنامه و بودجه خواستار رعایت ماده(۱۹) قانون برنامه و بودجه کشور شدند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۹ - ۰۸ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 30
کد خبر: ۲۰۲۲۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ معاونین فنی و حسابرسی دیوان محاسبات کشور طی نامه ای به رئیس سازمان برنامه و بودجه خواستار رعایت ماده(۱۹) قانون برنامه و بودجه کشور شدند.

 

کیومرث داودی معاون فنی امور عمومی و اجتماعی و محسن برزوزاده معاون فنی امور اقتصادی و زیربنایی دیوان محاسبات کشور طی نامه مشترکی، ضمن بیان اینکه انتقال وجوه تخصیص یافته اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای به منابع داخلی شرکت ها مغایر قانون است، بر ضرورت رعایت مفاد قانونی آن در چارچوب قانون محاسبات عمومی کشور و ماده(۷۷) قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت تاکید کردند.

 

گفتنی است بر اساس ماده(۵۵) قانون برنامه ششم توسعه، هزینه خدمات مدیریت طرح های سرمایه ای شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، شرکت مجری ساختمان ها و تاسیسات دولتی و عمومی، شرکت سهامی توسعه منابع آب و نیروی ایران و شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی تا ۲.۵ درصد عملکرد تخصیص اعتبارات ذی‌ربط با احتساب کل وجوه دریافتی از بودجه عمومی دولت اعم از وجوه نقد، اسناد خزانه، اوراق مشارکت و سایر اوراق بهادار تعیین و توسط سازمان در اختیار بنیاد و شرکت‌های مذکور قرار می‌گیرد.

 

سازمان موظف به تخصیص اعتبارات اجتناب ناپذیر بنیاد و شرکت‌های مذکور در چارچوب بودجه آنها از محل فوق تا ۲.۵ درصد می‌باشد.

 

معاونین فنی دیوان محاسبات کشور رعایت این ماده قانونی را متضمن رعایت ماده(۱۹) قانون برنامه و بودجه کشور دانسته و طی این نامه استقرار کامل آن را خواستار شدند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار