نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

پرواز بمب افکن‌های آمریکا در رزمایش مشترک با کره جنوبی و ژاپن

پرواز بمب افکن‌های آمریکا در رزمایش مشترک با کره جنوبی و ژاپن ایالات متحده امروز در رزمایش مشترک هوایی خود با کره جنوبی و ژاپن و در پاسخ به کره شمالی، به طور جداگانه از بمب افکن‌های B-۱ B استفاده کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۵ - ۰۸ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 30
کد خبر: ۲۰۲۲۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت دفاع کره جنوبی اعلام کرد ایالات متحده امروز در رزمایش مشترک هوایی خود با کره جنوبی و ژاپن و در پاسخ به تهدیدات موشکی و هسته‌ای کره شمالی، به طور جداگانه از بمب افکن‌های B-۱B استفاده کرد. این دهمین پرواز این نوع بمب افکن در سال جاری در چنین رزمایش‌هایی بود.

براساس این گزارش، امروز در ادامه رزمایش سپر آزادی اولچی، علاوه بر این نوع بمب افکن، جت‌های FA-۵۰ کره جنوبی و جنگنده‌های F-۱۶ نیروی هوایی ارتش آمریکا نیز حضور داشتند.

علاوه بر این، در جریان رزمایش امروز، دو فروند بمب افکن B-۱B به مانور هوایی ۱۲ جنگنده ژاپنی ملحق شدند.

وزارت دفاع ژاپن تصریح کرد امروز این رزمایش هوایی مشترک بر فراز دریای ژاپن تایید کننده آمادگی نظامی متحدان برای پاسخگویی به هر شرایطی در بحبوحه پرتاب موشک‌های بالستیک کره شمالی است.

کره جنوبی و آمریکا رزمایش تابستانی مشترک سالانه خود با نام «سپر آزادی اولچی» را از ۲۱ اوت آغاز و تا ۳۱ اوت ادامه می‌دهند. هدف از این رزمایش تقویت پاسخ مشترک به تهدیدات هسته‌ای و موشکی کره شمالی است، اما پیونگ یانگ این رزمایش را به عنوان تمرینی برای جنگ هسته‌ای می‌داند.

همچنین این دو کشور به همراه ژاپن روز گذشته تمرینات دفاع موشکی دریایی مشترکی را در خارج از جزیره ججو کره جنوبی در آب‌های بین المللی و با هدف ارتقای توانمندی‌های خود برای شناسایی و مسیریابی اهداف و به اشتراک گذاشتن اطلاعات به هنگام مواجهه با تهدیدات پیونگ یانگ، برگزار کردند.

هفته گذشته همزمان با آغاز رزمایش سالانه مشترک آمریکا و کره جنوبی، خبرگزاری رسمی کره شمالی گزارش داد کیم جونگ اون بر آزمایش موشک‌های کروز استراتژیک کشورش نظارت کرد.

این رزمایش در حالی برگزار شد که کیم جونگ اون، رئیس کره شمالی چند روز پیش به کارخانه‌های موشک سازی دستور داد تا برای تضمین «قدرت نظامی فراگیر» و «آماده بودن برای جنگ»، موشک‌های بیشتری تولید کنند.

وی چندی قبل نیز به کارخانه‌های تولید موتور موشک، مهمات و دیگر تسلیحات کشورش دستور داد تا به عنوان بخش مهمی از تقویت توانایی دفاعی پیونگ یانگ، ظرفیت خود را افزایش دهند.

کره شمالی طی چند سال اخیر تلاش داشته تا با ارتقای توان تسلیحاتی خود بازدارندگی نظامی در برابر ائتلاف نظامی آمریکا و کره جنوبی ایجاد کند.

طبق قوانین شواری امنیت سازمان ملل، پرتاب موشک‌های بالستیک قاره پیما توسط کره شمالی ممنوع است و سئول، واشنگتن و توکیو همواره این اقدام را محکوم کرده‌اند. / تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار