یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

برگزاری رزمایش مشترک هوایی کره‌جنوبی و آمریکا علیه کره‌شمالی

برگزاری رزمایش مشترک هوایی کره‌جنوبی و آمریکا علیه کره‌شمالی نیروی هوایی ارتش کره‌جنوبی اعلام کرد که جنگنده‌های این کشور امروز (جمعه) به همراه هواپیماهای آمریکایی، رزمایش مشترکی را با سلاح‌های جنگی در مناطق غربی شبه جزیره کره و در پاسخ به تهدید موشک‌های کروز و توپخانه کره‌شمالی برگزار کردند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۲ - ۲۵ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 15
کد خبر: ۲۳۲۸۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  در این رزمایش پنج روزه که از روز دوشنبه هفته گذشته آغاز شده، حدود ۴۰ فروند جنگنده اف-۳۵، اف-۱۵ و اف-۴ ارتش کره‌جنوبی و همچنین هواپیماهای ای-۱۰ و اف-۱۶ آمریکایی مشارکت دارند.

نیروی هوایی ارتش کره‌جنوبی اعلام کرد که خلبانان در این رزمایش برای انجام حملات دقیق به موشک‌های کروز شبیه‌سازی شده با استفاده از موشک‌های هوا به هوا و توپخانه‌های دوربرد با استفاده از موشک‌های هوا به سطح و بمب‌های هدایت شونده آموزش می‌بینند.

این رزمایش بعد از آن برگزار می‌شود که کره‌شمالی پنج نوبت با استفاده از لانچرهای موشک‌های کروز اقدام به پرتاب این موشک‌ها کرد. پیونگ‌یانگ می‌گوید که یک موشک جدید سطح به دریا نیز در روز چهاردهم فوریه (۲۵ بهمن‌ماه) در آب‌های شرق شبه جزیره کره آزمایش کرده است.

خبرگزاری رسمی کره‌شمالی روز گذشته گزارش داد که این کشور در پاسخ به رزمایش مشترک آمریکا و کره‌جنوبی، رزمایشی را با مشارکت واحدهای ویژه و شبیه‌سازی حمله به سئول برگزار کرده است.

در ماه‌های اخیر تنش در شبه جزیره کره افزایش یافته است. کره‌شمالی از سال گذشته اقدام به آزمایش چندین فروند موشک بالستیک کرده و آمریکا نیز در واکنش به این موضوع حضور نظامی خود را در شبه جزیره کره افزایش داده است./ایرنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار