سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

سامانه باور ۳۷۳ نسبت به نمونه آمریکایی پاتریوت موفق‌تر است

رئیس ستادکل نیروهای مسلح گفت: سامانه باور ۳۷۳ نسبت به نمونه پیشرفته آمریکایی پاتریوت توانسته است در بسیاری از شاخص ها موفق تر باشد و این نمایشگر موفقیت اراده و همت ایرانی است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۳ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 25
کد خبر: ۲۰۲۳۴

به گزارش راهبرد معاصر ،  سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری در جریان بازدید از نمایشگاه صنعت دفاعی و سامانه پدافند هوایی باور ۳۷۳، با ابراز امیدواری از قابلیت های دانشمندان داخلی در ساخت و تولید انواع تسلیحات دفاعی اظهارداشت: در این نمایشگاه انواع سامانه های پدافندی رصد و کشف اهداف هوایی متجاوز، جستجو و تعقیب که قابلیت قفل کردن راداری و در نهایت انهدام اهداف هوایی در سطوح پست، متوسط و بالا را دارند به نمایش گذاشته شد که این موضوع بیانگر توانمندی وزارت دفاع در ساخت و تولید انواع سامانه های پیشرفته پدافند هوایی است که اوج آن در سامانه باور ۳۷۳ قابل مشاهده است.

 

وی افزود: نام سامانه باور ۳۷۳ نشان از باور ایرانی و اسلامی دارد و بحمدالله این سامانه توانسته است پس از بررسی های سخت گیرانه پدافند هوایی نسبت به ابعاد گوناگون آن در تمامی آزمایش ها و تست های مختلف فنی موفق عمل کند.

 

سرلشکر باقری گفت: در بررسی به عمل آمده، سامانه باور ۳۷۳ نسبت به نمونه پیشرفته آمریکایی پاتریوت (pack ۳) که بردی بالای۱۲۰ تا ۲۰۰ کیلومتر دارد، توانسته است در بسیاری از شاخص های مختلف موفق تر باشد و این نمایشگر موفقیت اراده، همت و کار ایرانی است.

 

وی با بیان اینکه قطعاً سامانه پدافند هوایی باور ۳۷۳ امنیت پدافند هوایی ما را چند پله و رتبه بالاتر خواهد برد گفت: اقدامی که در گذشته نزدیک نسبت به هواپیمای گلوبال هاگ امریکایی صورت گرفت با ورود این سامانه توان دفاع از مرزهای هوایی در برد بالاتر رقم خواهم خورد و ابعاد بازدارندگی را که در حوزه موشکی متمرکز شده بود، به ابعاد دفاع از فضای کشور هم تعمیم داده و انشاالله این افتخار فضای امنیت مطمئن را برای کشور رقم خواهد زد.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار