سرلشکر باقری: هر ۶ ماه شاهد ارتقاء چشمگیر توان دریایی ایران خواهیم بود سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس

سامانه باور ۳۷۳ نسبت به نمونه آمریکایی پاتریوت موفق‌تر است

رئیس ستادکل نیروهای مسلح گفت: سامانه باور ۳۷۳ نسبت به نمونه پیشرفته آمریکایی پاتریوت توانسته است در بسیاری از شاخص ها موفق تر باشد و این نمایشگر موفقیت اراده و همت ایرانی است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۳ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 25
کد خبر: ۲۰۲۳۴

به گزارش راهبرد معاصر ،  سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری در جریان بازدید از نمایشگاه صنعت دفاعی و سامانه پدافند هوایی باور ۳۷۳، با ابراز امیدواری از قابلیت های دانشمندان داخلی در ساخت و تولید انواع تسلیحات دفاعی اظهارداشت: در این نمایشگاه انواع سامانه های پدافندی رصد و کشف اهداف هوایی متجاوز، جستجو و تعقیب که قابلیت قفل کردن راداری و در نهایت انهدام اهداف هوایی در سطوح پست، متوسط و بالا را دارند به نمایش گذاشته شد که این موضوع بیانگر توانمندی وزارت دفاع در ساخت و تولید انواع سامانه های پیشرفته پدافند هوایی است که اوج آن در سامانه باور ۳۷۳ قابل مشاهده است.

 

وی افزود: نام سامانه باور ۳۷۳ نشان از باور ایرانی و اسلامی دارد و بحمدالله این سامانه توانسته است پس از بررسی های سخت گیرانه پدافند هوایی نسبت به ابعاد گوناگون آن در تمامی آزمایش ها و تست های مختلف فنی موفق عمل کند.

 

سرلشکر باقری گفت: در بررسی به عمل آمده، سامانه باور ۳۷۳ نسبت به نمونه پیشرفته آمریکایی پاتریوت (pack ۳) که بردی بالای۱۲۰ تا ۲۰۰ کیلومتر دارد، توانسته است در بسیاری از شاخص های مختلف موفق تر باشد و این نمایشگر موفقیت اراده، همت و کار ایرانی است.

 

وی با بیان اینکه قطعاً سامانه پدافند هوایی باور ۳۷۳ امنیت پدافند هوایی ما را چند پله و رتبه بالاتر خواهد برد گفت: اقدامی که در گذشته نزدیک نسبت به هواپیمای گلوبال هاگ امریکایی صورت گرفت با ورود این سامانه توان دفاع از مرزهای هوایی در برد بالاتر رقم خواهم خورد و ابعاد بازدارندگی را که در حوزه موشکی متمرکز شده بود، به ابعاد دفاع از فضای کشور هم تعمیم داده و انشاالله این افتخار فضای امنیت مطمئن را برای کشور رقم خواهد زد.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار