پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

سرلشگر سلامی: تردد زائران به سمت کربلا روان و بدون مشکل است

فرمانده کل سپاه پاسداران با حضور در قرارگاه اربعین حسینی پایانه مرزی چذابه، گفت: با همکاری تمام دستگاه‌ها و نیروهای مسلح، تردد مردم به سمت کربلای حسینی روان و بدون هرگونه مشکلی است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۹ - ۰۹ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 31
کد خبر: ۲۰۲۴۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، سرلشکر پاسدار حسین سلامی در حاشیه حضور در قرارگاه اربعین حسینی پایانه مرزی چذابه ضمن تسلیت ایام اربعین حسینی از خدمت رسانی مأموران فراجا به زائران حسینی قدردانی کرد و گفت: صمیمانه از سردار رادان، فرماندهان، ماموران و تک تک کارکنان انتظامی در هر نقطه ای که هستند و این خدمت بزرگ را با فداکاری انجام می‌دهند تشکر می‌کنم.

 

وی با بیان اینکه خوزستان مردم با عاطفه‌ای دارد و دروازه ورود به سرزمین بهشت است، افزود: آنچه که مشاهده می‌کنیم این است که با همکاری تمامی دستگاه‌ها و نیروهای مسلح، تردد مردم به سمت کربلای حسینی کاملا روان و بدون هر گونه مشکلی است.

 

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از رفتار مهربانانه ماموران فراجا با زائران تمجید کرد و اظهار داشت: خوش رویی، سعه صدر و رفتار مهربانانه ماموران فراجا با زائران حسینی با وجود شرایط سخت و گرمای طاقت فرسای مرزها بسیار ارزشمند است، مأموران فراجا ماموریت اربعین را نه به عنوان یک وظیفه شغلی و سازمانی خود بلکه به عنوان یک وظیفه حسینی و عاشورایی انجام می‌دهند و وفای عهدی که نسبت به امام حسین (ع) دارند را ثابت کردند.

 

سردار سرلشکر سلامی افزود: از مردم عزیز خوزستان تشکر می‌کنم که میزبانان شایسته و ارزشمندی هستند برای مهمانانی که از سراسر کشور و خارج از کشور به این سرزمین مقدس پا می‌گذارند.

 

فرمانده کل سپاه خاطرنشان کرد: اتباع خارجی به خصوص مردم عزیز پاکستان که منتظر خروج از کشور ما به سمت کربلا هستند احساسات عمیقی نسبت به ابا عبدالله الحسین (ع) دارند و فریادهای لبیک یا حسین آنها بسیار شور انگیز و عاشقانه است.

 

وی گفت: همه چیز خوب به نظر می‌رسد، همه دستگاه‌ها در استان خوزستان در حال خدمت رسانی هستند و همه‌ تلاش‌شان را به کار بستند تا ممکن‌ترین و راحت‌ترین فضا برای حرکت زائران ما به وجود بیاید. ما امیدواریم میهمانان اتباع خارجی هم بدون هیچ مشقت و رنجی به آرزوی خودشان برسند و مسیر مرزها تا کربلا را بتوانند با سهولت طی کنند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار