علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد

اختلال بی‌سابقه در کانال‌های ارتباطی آمریکا و اسرائیل

اختلال بی‌سابقه در کانال‌های ارتباطی آمریکا و اسرائیل یک تحلیلگر اسرائیلی ضمن اشاره به دستور «بنیامین نتانیاهو» در ممنوعیت دیدار وزرای رژیم صهیونیستی با همتایان آمریکایی نوشت: این سیاست به اختلال بی‌سابقه در کانال‌های ارتباطی تل‌آویو و واشنگتن منجر شده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۵ - ۱۱ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 02
کد خبر: ۲۰۲۵۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه بحرا‌ن‌های رژیم صهیونیستی، «بن کاسپیت» نویسنده و تحلیلگر اسرائیلی، دیروز جمعه، اول سپتامبر در وبگاه آمریکایی «المانیتور» از فروپاشی بی‌سابقه کانال‌های ارتباطی بین تل‌آویو و واشنگتن صحبت کرد؛ جایی که «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر کابینه رژیم اشغالگر، از دیدار وزرای اسرائیلی با همتایان آمریکایی منع می‌کند.


طبق گزارش المانیتور، بن کاسپیت در مقاله خود به جزئیات این موضوع پرداخته و نوشت: «اگر نتانیاهو به ممانعت از دیدار یوآو گالانت، وزیر دفاع با همتایان خود در واشنگتن ادامه دهد، ممکن است به روابط بین سرویس‌های امنیتی اسرائیل و آمریکا آسیب بیشتری وارد شود».

 

تحلیلگر اسرائیلی در ادامه نوشت، کانال‌های ارتباطی بین نتانیاهو و دولت بایدن هم‌اکنون از اختلالات بزرگی رنج می‌برد، زیرا وزرای دولت اشغالگر همچنان از ملاقات با همتایان آمریکایی خود در واشنگتن منع شده‌اند.

در این مقاله آمده است که «سفر گالانت به نیویورک در هفته گذشته به وضوح این موضوع را منعکس کرد. وزیر دفاع تحت دستورات سخت‌گیرانه نتانیاهو در طول سفر خود به جایی نزدیک واشنگتن یا پنتاگون نرفت».

به گفته بن کاسپیت، گالانت با «لوید آستین» وزیر دفاع ایالات متحده، «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی یا هیچ یک از مقامات آمریکایی که ائتلاف استراتژیک بین تل‌آویو و واشنگتن را مدیریت می‌کنند، ملاقات نکرده است.

 

وی در ادامه نوشت: «طبیعی است که ممنوعیت دیدار برای یک مقام اسرائیلی در سفری بلندپایه به آمریکا باعث ایجاد تردیدها و موضوعات تکان‌دهنده در اسرائیل خواهد شد؛ اما این رخدادها و زمان‌های غیرعادی در اسرائیل، در سایه سخت‌گیرانه‌ترین دولت تاریخ آن است».

 

در همین شرایط، یک منبع امنیتی ارشد اسرائیلی به «المانیتور»،با اشاره به امتناع علنی بایدن از صدور دعوتنامه از کاخ سفید برای نتانیاهو در طول هشت ماه پس از تصدی جایگاه نخست‌وزیری وی گفته است که «چنین اتفاقاتی قبل از این هرگز اتفاق نیفتاده است».

 

بن کاسپیت در ادامه گزارشش از انتقادات شدید درخصوص سفر وزیر جنگ تل‌آویو نوشت: سفر گالانت به ایالات متحده، که شامل دیدار با « آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد بود، تنها به جمع‌آوری کمک‌های مالی و دیدار شخصی با پسرش که در ایالات متحده زندگی می‌کند، گذشت؛ این سفر دستاوردی جز «ایجاد شوک» نداشت.

 

این نویسنده صهیونیست افزود که دولت بایدن به این «عدم بازدید» با فرستادن «باربارا لیف»، دستیار وزیر امور خارجه در امور خاور نزدیک و «برت مک گورک» هماهنگ‌کننده شورای امنیت ملی در خاورمیانه برای دیدار با گالانت در نیویورک به سیاست نتانیاهو پاسخ داد.

 

بر اساس گزارش‌ها، گفت‌وگوهای مقامات اسرائیلی و آمریکایی بر «افزایش تنش‌ها با حزب‌الله در امتداد مرز لبنان» متمرکز بوده و گالانت تصریح کرده است: «این موضوع، دیدار من با گوترش نیز بوده است». در حالی که وزارت جنگ رژیم صهیونیستی در هیچ یک از بیانیه‌های خود اشاره ای به این دیدارها با گالانت و اهمیت موضوع گفت‌وگوهای وی نکرده است.

 

این تحلیل در حالی منتشر می‌شود که رسانه‌های صهیونیستی گزارش دادند که نتانیاهو، نخست‌وزیر کابینه اشغالگر، از دیدار یوآو گالانت وزیر امنیت با همتای آمریکایی خود و سایر مقامات در جریان سفرش به ایالات متحده جلوگیری کرده است؛ موضوعی که به کانون توجه در داخل سرزمین‌های اشغالی تبدیل شده بود.

 

شبکه۱۲ رژیم اشغالگر هم پیش‌تر با انتشار گزارشی، سیاست «بنیامین نتانیاهو» در ممانعت از دیدار وزرایش با مقامات آمریکایی را برای «امنیت اسرائیل» مضر خواند و نوشت: مدیریت این مرحله از روابط تل‌آویو-واشنگتن سخت است.

 

این شبکه در ادامه تاکید کرده بود: گالانت به آمریکا سفر کرد و در یکی از حساس‌ترین دوره‌های امنیتی که اسرائیل از آن در حال گذر است، مجبور شد به جای آمریکایی‌ها با مقامات اسرائیلی ملاقات کند. این اتفاق منطقی نیست. نتانیاهو به برنامه خود ادامه می‌دهد؛ برنامه‌ای که بر اساس آن تا زمانی که خودش به واشنگتن دعوت نشده باشد، هیچ یک از وزرایش با مقامات ارشد آمریکایی دیدار نخواهد کرد!/ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار