حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

انتقاد پنس از بایدن در مورد جنگ اوکراین

مایک پنس معاون سابق رئیس جمهور و نامزد انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا، گفت: بایدن با توضیح منافع واشنگتن در اوکراین، کار وحشتناکی انجام داده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۹ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 04
کد خبر: ۲۰۲۷۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ مایک پنس معاون سابق رئیس جمهور و نامزد انتخابات 2024 آمریکا، در مصاحبه با شبکه فاکس نیوز گفت: بایدن با توضیح منافع واشنگتن در اوکراین، کار وحشتناکی انجام داده است.

 

وی در انتقاد از جو بایدن افزود: من با بخشی از نظر مارک آلفورد جمهوری خواه موافقم که از بایدن خواسته بود تا این موضوع را شفاف تر کند که چرا واشنگتن علاقمند به ارسال منابع بیشتر به اوکراین است. این موضوع زمانی مطرح شد که جمهوری خواهان کنگره درباره اینکه آیا واشنگتن باید کمک‌های بیشتری به اوکراین ارسال کند، پرسش هایی را مطرح کردند.

 

پنس تصریح کرد من با نظر آلفورد موافقم و فکر می کنم که رئیس جمهور بایدن با توضیح منافع ملی کشورمان در اوکراین، کار وحشتناکی انجام داده است. سخنرانی های نخ نمای زیادی از بایدن درباره دفاع از دموکراسی وجود دارد.

 

وی خاطرنشان کرد من معتقدم ما باید منابعی را که ارتش اوکراین نیاز دارد تامین کنیم تا در جنگ علیه روسیه پیروز شود زیرا من شکی ندارم ولادیمیر پوتین به تجاوز به اوکراین ادامه داده و قصد دارد از مرزهای ناتو عبور کند و در آن صورت ما برای اعزام نیرو باید از ماده 5 استفاده کنیم.

 

پنس همچنین دولت بایدن را به ارسال کمک به اوکراین به صورت کم کم متهم و ابراز داشت دولت بایدن در ماه ژانویه وعده ارسال تانک را به اوکراین داده بود اما هنوز آن را نفرستاده است. من واقعا معتقدم کاری که ما باید انجام دهیم تامین منابع، تجهیزات، موشک و هواپیما برای کمک به اوکراین در نبرد با روسیه است و این کار باید با سرعت بیشتری انجام شود.

 

این در حالی است که منازعه بر سر ادامه کمک ها به اوکراین، باعث اختلاف بین اعضای حزب جمهوری خواه شده است. برخی جمهوری خواهان از جمله مارجوری تیلور و مت گیتز، از جمله مخالفان ارسال کمک های بیشتر به اوکراین هستند. جمهوری خواهان مجلس سنا تمایل بیشتری به ارسال این کمک ها دارند به طوری که میچ مک کانل رئیس اقلیت سنا اظهار داشت که ارسال کمک های بیشتر به اوکراین باید یکی از اصلی ترین منافع امنیتی آمریکا باشد.

 

مایک پنس معاون سابق دونالد ترامپ و یکی از نامزدهای جمهوری خواهان برای انتخابات ریاست جمهوری 2024 است و در نخستین مناظره انتخاباتی در شهر میلواکی نیز حضور داشت. اما محبوبیت وی در مقایسه با رئیس سابقش بسیار اندک است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار