احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

ناتو خواستار پیوستن ارمنستان به این ائتلاف شد

رئیس کمیسیون اروپا در گسترش ناتو از ارمنستان در خواست کرده است که به ائتلاف ناتو بپیوندد که البته معاون وزیر خارجه ارمنستان گفته هیچ‌کس، ایروان را ترغیب به پیوستن به ناتو نکرده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۷ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 04
کد خبر: ۲۰۲۸۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «گونتر فلینگر» رئیس کمیسیون اروپا در گسترش ناتو در پیامی در صفحه کاربری خود در «ایکس» (توییتر سابق) از ارمنستان درخواست کرد که به ائتلاف ناتو بپیوندد.

وی در پیامی خطاب به «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان نوشت: «من از ارمنستان درخواست می‌کنم تا به ناتو بپیوندد. جو بایدن، از ارمنستان محافظت کن».

با این‌حال، «واهان کوستانیان» معاون وزیر امور خارجه ارمنستان امروز (دوشنبه) اعلام کرد که هیچ‌یک از اعضای ناتو از ارمنستان برای پیوستن به این ائتلاف درخواست نکرده است.

وی تصریح کرد: «با این وجود، ایروان آماده ادامه همکاری با این سازمان است» به گفته وی فلینگر نماینده ناتو محسوب نمی‌شود.

این مقام ارمنستان توضیح داد: «فلینگر رئیس یک سازمان غیردولتی است که نام ناتو در آن وجود دارد».

مقام‌های ناتو در تلاش هستند تا این ائتلاف نظامی را گسترش دهند و در تاریخ ۱۸ می‌سال ۲۰۲۲ بود که پس از آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه در منطقه دونباس و آغاز جنگ اوکراین، دولت‌های سوئد و فنلاند رویکرد عدم تعهد نظامی خود در قبال ناتو را تغییر داده و خواستار عضویت در این ائتلاف نظامی شدند.

فنلاند در ماه آوریل به ناتو ملحق شد، اما دولت ترکیه به دلیل نگرانی‌های امنیتی همچنان مانع عضویت سوئد در این ائتلاف نظامی می‌شود. در ماه جاری آنکارا بار دیگر گفت که سوئد باید تجمعات و راهپیمایی‌های ضد ترکیه در استکهلم را سرکوب کند تا موافقت این کشور را کسب نماید.

پس از یک روند تقریبا طولانی به مدت بیش از یک سال، دولت ترکیه بالاخره از پیوستن سوئد به ناتو حمایت کرد. / فارس

ارسال نظر