ناتو خواستار پیوستن ارمنستان به این ائتلاف شد-راهبرد معاصر
یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم/سرنگونی جنگنده آمریکایی الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

ناتو خواستار پیوستن ارمنستان به این ائتلاف شد

رئیس کمیسیون اروپا در گسترش ناتو از ارمنستان در خواست کرده است که به ائتلاف ناتو بپیوندد که البته معاون وزیر خارجه ارمنستان گفته هیچ‌کس، ایروان را ترغیب به پیوستن به ناتو نکرده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۷ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 04
کد خبر: ۲۰۲۸۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «گونتر فلینگر» رئیس کمیسیون اروپا در گسترش ناتو در پیامی در صفحه کاربری خود در «ایکس» (توییتر سابق) از ارمنستان درخواست کرد که به ائتلاف ناتو بپیوندد.

وی در پیامی خطاب به «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان نوشت: «من از ارمنستان درخواست می‌کنم تا به ناتو بپیوندد. جو بایدن، از ارمنستان محافظت کن».

با این‌حال، «واهان کوستانیان» معاون وزیر امور خارجه ارمنستان امروز (دوشنبه) اعلام کرد که هیچ‌یک از اعضای ناتو از ارمنستان برای پیوستن به این ائتلاف درخواست نکرده است.

وی تصریح کرد: «با این وجود، ایروان آماده ادامه همکاری با این سازمان است» به گفته وی فلینگر نماینده ناتو محسوب نمی‌شود.

این مقام ارمنستان توضیح داد: «فلینگر رئیس یک سازمان غیردولتی است که نام ناتو در آن وجود دارد».

مقام‌های ناتو در تلاش هستند تا این ائتلاف نظامی را گسترش دهند و در تاریخ ۱۸ می‌سال ۲۰۲۲ بود که پس از آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه در منطقه دونباس و آغاز جنگ اوکراین، دولت‌های سوئد و فنلاند رویکرد عدم تعهد نظامی خود در قبال ناتو را تغییر داده و خواستار عضویت در این ائتلاف نظامی شدند.

فنلاند در ماه آوریل به ناتو ملحق شد، اما دولت ترکیه به دلیل نگرانی‌های امنیتی همچنان مانع عضویت سوئد در این ائتلاف نظامی می‌شود. در ماه جاری آنکارا بار دیگر گفت که سوئد باید تجمعات و راهپیمایی‌های ضد ترکیه در استکهلم را سرکوب کند تا موافقت این کشور را کسب نماید.

پس از یک روند تقریبا طولانی به مدت بیش از یک سال، دولت ترکیه بالاخره از پیوستن سوئد به ناتو حمایت کرد. / فارس

ارسال نظر