ناتو خواستار پیوستن ارمنستان به این ائتلاف شد-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

ناتو خواستار پیوستن ارمنستان به این ائتلاف شد

رئیس کمیسیون اروپا در گسترش ناتو از ارمنستان در خواست کرده است که به ائتلاف ناتو بپیوندد که البته معاون وزیر خارجه ارمنستان گفته هیچ‌کس، ایروان را ترغیب به پیوستن به ناتو نکرده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۷ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 04
کد خبر: ۲۰۲۸۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «گونتر فلینگر» رئیس کمیسیون اروپا در گسترش ناتو در پیامی در صفحه کاربری خود در «ایکس» (توییتر سابق) از ارمنستان درخواست کرد که به ائتلاف ناتو بپیوندد.

وی در پیامی خطاب به «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان نوشت: «من از ارمنستان درخواست می‌کنم تا به ناتو بپیوندد. جو بایدن، از ارمنستان محافظت کن».

با این‌حال، «واهان کوستانیان» معاون وزیر امور خارجه ارمنستان امروز (دوشنبه) اعلام کرد که هیچ‌یک از اعضای ناتو از ارمنستان برای پیوستن به این ائتلاف درخواست نکرده است.

وی تصریح کرد: «با این وجود، ایروان آماده ادامه همکاری با این سازمان است» به گفته وی فلینگر نماینده ناتو محسوب نمی‌شود.

این مقام ارمنستان توضیح داد: «فلینگر رئیس یک سازمان غیردولتی است که نام ناتو در آن وجود دارد».

مقام‌های ناتو در تلاش هستند تا این ائتلاف نظامی را گسترش دهند و در تاریخ ۱۸ می‌سال ۲۰۲۲ بود که پس از آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه در منطقه دونباس و آغاز جنگ اوکراین، دولت‌های سوئد و فنلاند رویکرد عدم تعهد نظامی خود در قبال ناتو را تغییر داده و خواستار عضویت در این ائتلاف نظامی شدند.

فنلاند در ماه آوریل به ناتو ملحق شد، اما دولت ترکیه به دلیل نگرانی‌های امنیتی همچنان مانع عضویت سوئد در این ائتلاف نظامی می‌شود. در ماه جاری آنکارا بار دیگر گفت که سوئد باید تجمعات و راهپیمایی‌های ضد ترکیه در استکهلم را سرکوب کند تا موافقت این کشور را کسب نماید.

پس از یک روند تقریبا طولانی به مدت بیش از یک سال، دولت ترکیه بالاخره از پیوستن سوئد به ناتو حمایت کرد. / فارس

ارسال نظر