دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

فرانسه: بیش از ۵۰۰ مدرسه را در خصوص منع پوشیدن عبا زیر نظر داریم

وزیر آموزش و پرورش فرانسه از پایش صد‌ها مدرسه در این کشور در خصوص منع پوشیدن لباس‌های اسلامی از جمله عبا خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۳ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 04
کد خبر: ۲۰۲۸۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر آموزش و پرورش فرانسه روز دوشنبه گفت که مقامات این کشور بیش از ۵۰۰ مدرسه را در زمینه منع پوشش اسلامی از جمله عبا زیر نظر دارند.

به گزارش «خبرگزاری فرانسه» محصلان فرانسوی به مدارس بازگشته‌اند. دولت فرانسه اخیرا اعلام کرد که پوشیدن عبا را در مدارس ممنوع می‌کند. دولت فرانسه پیششتر استفاده از روسری را ممنوع کرده بود. فرانسه از جمله کشور‌های اروپایی است که اقدامات متعددی را علیه مسلمانان به کار بسته است.

بر اساس این گزارش، این حرکت جناح راست سیاسی را خوشحال کرد، اما جناح چپ بر این باورند این اقدام توهین به آزادی‌های مدنی است. «گابریل آتال» وزیر آموزش و پرورش فرانسه گفت: «۵۱۳ مؤسسه وجود دارد که به طور بالقوه در آغاز سال تحصیلی شناسایی کرده‌ایم».

حدود ۴۵۰۰۰ مدرسه در فرانسه وجود دارد و ۱۲ میلیون دانش آموز روز دوشنبه به مدرسه باز گشتند. جناح چپ تندرو دولت «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه را متهم کرده است که با ممنوعیت عبا تلاش می‌کند با حزب دست راستی «مارین لوپن» رقابت کند.

قانونی که در مارس ۲۰۰۴ ارائه شد پوشیدن علائم یا لباس‌هایی را که دانش آموزان با آن به ظاهر وابستگی مذهبی نشان می‌دهند در مدارس ممنوع شد.

در حالی که تعداد مسلمانان در بسیاری از کشور‌های اروپایی روندی فزاینده داشته، اسلام هراسی نیز در این کشور‌ها طی سال‌های اخیر تشدید یافته است.

اسلام‌هراسی، در نتیجه تحولات متعدد در سطح روابط تاریخی بین جهان اسلام و غرب از یک سو و در سطح تحولات معاصر در جوامع اسلامی و کشور‌های غربی از سوی دیگر، ایجاد شده است. این اصطلاح از اوایل قرن ۲۰ پدیدار شد، اما در عمل، پیش از آن نیز وجود داشت. / فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده