نحوه خدمت‌رسانی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران به زائران اربعین-راهبرد معاصر
انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور آدرس سامانه ثبت معاملات اموال غیرمنقول

نحوه خدمت‌رسانی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران به زائران اربعین

رییس کارگروه حمل و نقل عمومی کمیته خدمات شهری ستاد مرکزی اربعین حسینی نحوه استقرار اتوبوس‌های شرکت واحد شهر تهران و برخی دیگر از کلانشهر‌ها در خاک عراق و مرز‌های کشور را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۹ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 04
کد خبر: ۲۰۲۸۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهدی علیزاده درباره خدمات‌رسانی و علت استقرار اتوبوس‌های شرکت واحد شهر تهران در خاک عراق اظهار داشت: حسب ابلاغیه ستاد مرکزی حمل و نقل وزارت کشور، مسئولیت حمل زوار و حمل و نقل در عراق به شرکت واحد اتوبوسرانی تهران واگذار شده است؛ بر این اساس این شرکت در چهار مرز خسروی، مهران، چذابه و شلمچه وظیفه جابه‌جایی زوار در خاک عراق را بر عهده دارد.

وی با اشاره به ابلاغیه قرارگاه مرکزی، افزود: تاریخ شروع عملیات نقل و انتقال زوار در عراق ۲۷ مرداد ۱۴۰۲ اعلام شد که شرکت واحد اتوبوسرانی با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام داده در مرز خسروی تعداد ۱۲۵ دستگاه از ناوگان اتوبوسرانی شهرداری کرج، در مرز مهران ۳۰ دستگاه از اتوبوسرانی مشهد، ۳۰ دستگاه از اتوبوسرانی شهرداری کرج و ۱۹۰ دستگاه از اتوبوسرانی تهران مستقر شدند که علاوه بر ناوگان یادشده، ۳۳ دستگاه دیگر در شهر مهران توسط اتوبوسرانی تهران خدمات‌دهی به زوار در خاک ایران را برعهده دارد.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران تصریح کرد: در مرز چذابه ۱۵۰ دستگاه توسط شرکت واحد اتوبوسرانی تهران تأمین و تجهیز و مقرر شد، ۷۵ دستگاه آن در خاک عراق و ۷۵ دستگاه در خاک ایران فعالیت داشته باشند که با توجه به بحران رخ داده در مرز خسروی و برابر دستور صادره، ۲۵ دستگاه از ناوگان فوق به مرز خسروی هدایت شد و بعد از گذشت ۷۲ ساعت مجدد دستور بازگشت ناوگان فوق به مرز چذابه صادر شد.

وی تاکید کرد: در مرز شلمچه ۷۵ دستگاه اتوبوس توسط اتوبوسرانی شیراز اعزام شد که در حال برداشت مسافر از شلمچه به شهر بصره است و از دیروز (دوازدهم شهریور) نیز ۱۵۰ دستگاه اتوبوس برای حمل زوار از عمود ۶۶۲ اختصاص یافت که با توجه به دستور وزیر کشور و ستاد اربعین در صورت تجمع زائران برداشت مسافر به سمت شهر کوت یا مرز مهران را انجام خواهند داد.

به گفته علیزاده، ناوگان اتوبوسرانی تهران در طول مدت زمان استقرار از تاریخ ۲۷ مرداد که زمان شروع فعالیت در خاک عراق بود در مرز مهران، از مرکز زرباطیه به سمت کوت نسبت به برداشت مسافر اقدام کرد، در مرز چذابه ۱۰۰ دستگاه در خاک ایران در چهار مسیر تعریفی توسط اتوبوسرانی اهواز خدمات رسانی انجام شد و ۵۰ دستگاه ماشین داخل خاک عراق از چذابه تا العماره برداشت مسافر انجام داد. در مرز خسروی نیز از ابتدای مرز تا حسینیه بغداد به مسافت ۱۷۵ کیلومتر برداشت مسافر توسط اتوبوسرانی شهرداری کرج انجام شد.

وی یادآور شد: فعالیت اتوبوسرانی به صورت شبانه‌روزی و برای سه شیفت کاری هر هشت ساعت برنامه‌ریزی شده است.

شهردار منطقه ۲ پایتخت گفت: با استقرار نیرو‌های خدمات شهری در پایانه مرزی زرباطیه جمع آوری روزانه بیش از ۲۰تن زباله و نظافت ۱۴۵ کیلومتر معابر در سه شیفت کاری انجام می‌شود.

مهدی صالحی افزود: همزمان با برپایی مراسم اربعین حسینی (ع) در عراق و راهی شدن جمعیت عظیمی از زائران ایرانی به کربلا، ستاد اربعین منطقه۲ از بیست و هشتم مرداد با استقرار در پایانه مرزی زرباطیه به زائران حسینی خدمت‌رسانی می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه پاکسازی مسیر‌های پیاده‌روی پایانه مرزی زرباطیه عراق از روز‌های قبل از اعزام زائران آغاز شده است، اظهار داشت: همزمان با عملیات پاکسازی مسیر به منظور حفظ بهداشت محیط با استقرار بیش از ۱۲۰ مخزن پسماند، جمع آوری زباله‌ها به صورت مکانیزه انجام می‌شود.

صالحی افزود: زباله‌های تولیدی در روز‌های نخست ۲۰ تن بود که در روز‌های پایانی با توجه به افزایش تعداد زائران میزان پسماند‌های جمع آوری شده افزایش یافت.

وی از پاکسازی و نظافت ۱۴۵ هزار مترمربعی محوطه پایانه مرزی زرباطیه به‌صورت شبانه‌روزی و مستمر خبر داد و تصریح کرد: روزانه ۳۰تن زباله توسط خادمین حسینی از این محوطه جمع‌آوری می‌شود.

صالحی خاطرنشان کرد: شست و شوی یک کیلومتری از معابر همچنین شست و شو و نظافت ۱۵۳ چشمه سرویس بهداشتی به صورت مستمر توسط خادمین در سه شیفت کاری به صورت روزانه انجام می‌شود. / ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار