یک طرفه شدن چالوس و آزادراه تهران شمال تا اطلاع بعدی آموزش و پرورش: مدارس اصفهان شنبه ۶ دی تعطیل نیست ایرانی‌ها ۸ برابر بیشتر از مردم جهان می‌سوزند! مقصر اصلی آلودگی هوا؛ نیروگاه‌، خودرو، موتورسیکلت‌ یا سوخت بی‌کیفیت؟ تردد روان در محورهای شمالی کشور ورود سامانه بارشی به کشور از یکشنبه هوای پایتخت «ناسالم برای گروه‌های حساس» جزئیات بازداشت مدیران معدن طبس در زمان حادثه فیش خرید دو بطری آب معدنی، باند سارقان مسلح را لو داد آیین‌نامه اجرایی ارتقاء رتبه‌بندی معلمان به تصویب دولت رسید  آغاز ثبت نام آزمون زبان دانشگاه آزاد جاده کندوان پس از ۳ روز بازگشایی شد ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها فردا چهارشنبه ۳ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ مدارس و دانشگاه‌های اصفهان فردا چهارشنبه ۳ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد  مدارس تهران فردا چهارشنبه ۳ دی تعطیل شد / جزئیات طرح زوج و فرد

خدمت‌رسانی اتوبوسرانی تهران برای راهپیمایی اربعین در عراق + جزئیات

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران اعلام کرد که ناوگان اتوبوسرانی تهران اربعین امسال تا عمود ۶۶۲ خدمات‌رسانی می‌کند و تا کنون دستور اعزام ۳۰۰ دستگاه اتوبوس ابلاغ شده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۹ - ۳۰ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 20
کد خبر: ۲۵۰۶۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهدی علیزاده در مورد برنامه‌های شرکت واحد اتوبوسرانی تهران در ایام راهپیمایی اربعین در کشور عراق با اشاره به تاکیدات شهردار تهران مبنی بر ارائه خدمات مطلوب حمل و نقلی به زائران عتبات عالیات در مراسم پیاده‌روی اربعین حسینی، گفت؛ امسال از مبدأ، مرز مهران تا مقصد عمود ۶۶۲ در طریق نجف کربلا خدمات رسانی خواهیم کرد.

وی با تاکید بر اینکه خدمات اتوبوسرانی برای تسهیل تردد زائران ایرانی در ایام اربعین حسینی در تکمیل خدمات حمل و نقلی کشور عراق انجام می‌شود، ادامه داد: بر اساس جلسات انجام شده با مسئولان کشور عراق، تاکنون دستور اعزام تعداد ۳۰۰ دستگاه اتوبوس برای خدمات‌رسانی به زائران ابلاغ شده است.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با بیان اینکه، امسال فقط از مرز مهران خدمات خواهیم داشت، افزود: این آمادگی را داریم تا در صورت درخواست و احساس نیاز کشور عراق، نسبت به افزایش خدمات اقدام کنیم.

علیزاده گفت: با توجه به شرایط آب و هوایی و افزایش گرما، برای این عملیات، ناوگان مجهز به سیستم سرمایشی در نظر گرفته شده و پیش‌بینی لازم برای استقرار عوامل امداد و فنی و همچنین قطعات و تجهیزات فنی لازم بدین منظور اندیشیده شده است.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با تاکید بر اینکه امکان تغییرات در جزییات خدمات رسانی با توجه به جلسات آتی وجود دارد، خاطرنشان کرد: خدمات رسانی به دو روش پیشنهاد شده است، روش پیشنهادی وزیر کشور عراق مبنی بر خدمات رسانی در برگشت زائران از ۳۰ مرداد و روش دوم که پیشنهاد وزیر کشور ایران است، استقرار ناوگان اتوبوسرانی از تاریخ ۲۱ مرداد ماه و خدمات رسانی تا پایان مراسم و انتقال کامل زائران مطرح شده است که ما منتظر تصمیم نهایی از سوی مسئولان هستیم. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار