وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟ افزایش حقوق کارگران نهایی شد؟ قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تصویب شد / پرونده ایران پس از ۲۰ سال به شورای امنیت رفت قیمت طلا امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / هر گرم طلا ۸۱۱ هزار تومان گران شد + جدول قیمت سکه امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / سکه ۲۴۱ میلیون تومان شد + جدول شرایط فروش ۳ محصول زاوینا موتور آخرین قیمت سکه امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ / جزییات قیمت انواع سکه‌ها فروش بدون قرعه کشی سایپا طرح مشارکت شهریور ۱۴۰۵ + شرایط و خودرو‌ها آخرین قیمت طلا امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵

منابع برای وام قرض‌الحسنه محدود است

وزیر امور اقتصادی و دارایی درباره همکاری نکردن برخی بانک‌ها در ارائه وام، گفت که منابع ما برای وام قرض الحسنه بانک‌ها محدود است و برای این نوع وام بانکی مصارف معینی تعریف کرده‌ایم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۹ - ۰۴ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 26
کد خبر: ۲۰۲۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ فرهاد دژپسند –وزیر امور اقتصادی و دارایی- در یک برنامه تلویزیونی درباره همکاری نکردن برخی بانک‌ها در ارائه وام گفت که منابع برای وام قرض‌الحسنه بانک‌ها محدود است و برای این نوع وام بانکی مصارف معینی تعریف کرده‌ایم که از آن جمله وام ازدواج است که تلاش بر این است که به کسانی که در آستانه تشکیل خانواده هستند، تسهیلات با حداکثر همکاری ارائه شود.

 

دژپسند همچنین درباره دغدغه‌های اقتصادی مردم نیز اظهار کرد: در کشور ما ظرفیت‌های بالایی به لحاظ انسانی، مالی و فیزیکی وجود دارد و ما باید از ظرفیت‌های موجود جامعه در بهبود اوضاع اقتصادی مردم بهره گیری کنیم.

 

وزیر اقتصاد با بیان اینکه امروز حجم نقدینگی در کشور بسیار بالا است، اضافه کرد: با توجه به فشاری که این نقدینگی به تحریک تقاضا وارد می‌کند، اما به آن باید به شکل فرصت نگاه کنیم، یعنی از ظرفیت‌های جامعه برای رونق تولید و سرمایه گذاری استفاده کنیم تا منشا تولید و عامل افزایش صادرات غیر نفتی شود.

 

دژپسند با بیان اینکه نیاز امروز کشور ایجاد بنگاه‌های بزرگی نظیر پالایشگاه، صنایع معدنی و پتروشیمی است، ادامه داد: بر این اساس باید بخش‌های خصوصی توانمند را وارد عرصه بنگاه‌های تولیدی کنیم، به طوری که نقدیندگی‌های سرگردان و خرد مردم را به روش‌هایی مثل بورس و پذیره نویسی جهت دهی کنند.

 

بر اساس گزارش صداوسیما از این برنامه، او با بیان اینکه خوشبختانه مردم بورس را ماُمنی جهت حفظ ارزش دارایی‌ها می‌بینند، اضافه کرد: بورس در کشور ما در یک سال گذشته ۱۴۰ درصد رشد داشت، این رشد نشان می‌دهد این اقدام جواب داده است.

 

وی درباره معیشت بازنشستگان نیز توضیح داد: بازنشستگان مظلوم‌ترین قشر جامعه هستند که همیشه سعی کرده ایم تامین مطالبات آن‌ها در اولویت باشد و به شرایط سخت زندگی آن‌ها اشراف داریم، چون در اطرافیان ما این قشر وجود دارند. در دولت یازدهم و دوازدهم به جامعه بازنشستگان توجه ویژه‌ای شده است و دولت حتی بیش از وسعش سعی کرده معیشت آن‌ها را بهبود ببخشد.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار