کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

گزارش امیر عبداللهیان از رایزنی با وزیر خارجه بورکینافاسو در تهران

گزارش امیر عبداللهیان از رایزنی با وزیر خارجه بورکینافاسو در تهران وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: این رویکرد مهم که در بورکینافاسو، مردم قادر به تعیین سرنوشت خودشان باشند، مورد توجه ما است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۱ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 04
کد خبر: ۲۰۲۸۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین امیر عبداللهیان عصر روز دوشنبه ۱۳ شهریورماه بعد از دیدار و رایزنی با خانم «اولویا روآما» وزیرامور خارجه بورکینافاسو در گفتگو با تلویزیون دولتی این کشور آفریقایی گفت: دیدار و رایزنی‌های سازنده‌ای با همکارم وزیر خارجه بورکینافاسو داشتم.

وی با اشاره به دیدار وزیر امور خارجه بورکینافاسو با ابراهیم رییسی رئیس جمهور ایران در نهاد ریاست جمهوری تصریح کرد: در این دیدار پیام مثبت و سازنده رئیس دولت انتقالی بورکینافاسو دریافت شد.

این دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه خرسند هستیم که در ماه‌های گذشته رفت و آمد‌های قوی و موثری بین دو کشور در جریان بوده است، تاکید کرد: در این رایزنی‌ها زمینه‌های همکاری متنوعی را مورد توجه قرار داده‌ایم.

این دیپلمات عالی رتبه جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه این رویکرد مهم در بورکینافاسو که مردم خود در این کشور قادر به تعیین سرنوشتشان باشند، مورد توجه ما است، ادامه داد: در دیدار‌های امروز درخصوص همکاری‌های دو کشور در مسائل فنی، پزشکی، درمانی، دارو و همکاری‌ها در حوزه آموزش رایزنی و گفتگو کردیم.

وی در پایان سخنان خود گفت: برای دولت و مردم بورکینافاسور بهترین‌ها را آرزومند هستم. / ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار