عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت بُرد پرگل ملوان، فرار شمس آذر از شکست و توقف گل‌گهر رایج‌ترین علامت بیماری پارکینسون / راه کنترل علائم بیماری

کرونا «پیرولا» به ایران رسیده است؟

معاون فنی مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در خصوص وضعیت بروز آخرین زیرسویه‌های کرونای اُمیکرون در ایران توضیح داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۱ - ۱۴ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 05
کد خبر: ۲۰۲۸۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر بابک عشرتی درباره وضعیت بروز سویه‌های جدید کرونای اومیکرون در کشور، گفت: با توجه به کاهش چشمگیر موارد کرونا در مدت اخیر، آخرین سکانس‌های ژنی انجام شده بر روی تست‌های اخذ شده کرونا مربوط به پایان تیرماه است؛ چون در مرداد ماه موارد بسیار پایین بود هنوز اطلاعات سکانس ژنی نداریم. 

 

وی افزود: موارد جدید کرونا مانند BA.۲.۸۶ که با نام «پیرولا» شناخته می‌شود یا EG۵.۱ و... نیز هنوز در ایران شناسایی نشده است اما، این احتمال که به ایران نیز برسند وجود دارد.

 

او تاکید کرد: نگرانی فعلی این است که زیر سویه‌های اخیر کرونا به یکباره در کشورهایی از جهان که آنها را گزارش دادند، به سرعت افزایش یافته است؛ البته هنوز شواهدی وجود ندارد که این زیر سویه‌ها مرگ و میر و عوارض شدیدتری ایجاد کنند.

 

وی درباره علائم ابتلا به زیرسویه‌های جدید کرونا، اظهار کرد: علائم مشابه یکدیگر هستند و مبتلایان علائمی مانند سرماخوردگی، تب، سردرد، بدن‌درد، سرفه و سوزش گلو تجربه می‌کنند.

 

معاون فنی مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت درباره زیرسویه‌هایی از کرونای اومیکرون که تاکنون در ایران شناسایی شده است، توضیح داد: از تیرماه سال قبل تا پایان تیرماه سال جاری ۱۸ زیرسویه از اومیکرون در ایران شناسایی شده است. در تیرماه بیشترین موارد شناسایی شده در ایران XBB۲ بوده است اما در اردیبهشت‌ ماه درصد شیوع XBB۱ بیشتر گزارش می‌شد.

 

عشرتی همچنین درباره واکسیناسیون کرونا گفت: در خصوص واکسیناسیون کرونا همچنان می‌گوییم گروه‌های در معرض خطری که از تزریق دز دوم واکسن آنها یک سال گذشته است باید نسبت به تزریق دز سوم واکسن اقدام کنند./ ایسنا

ارسال نظر