سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

وزیر کشور: سه میلیون و 800 هزار ایرانی عازم زیارت اربعین شده‌اند

وزیر کشور: سه میلیون و 800 هزار ایرانی عازم زیارت اربعین شده‌اند وزیر کشور گفت: تاکنون نزدیک به سه میلیون و هشتصد هزار نفر از مرزها خارج شدند و بیش از دو میلیون و سیصد هزار نفر برگشته اند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۵ - ۱۴ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 05
کد خبر: ۲۰۲۹۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، که به منظور بازدید از مرز شلمچه وارد استان خوزستان شده بود در مورد تمهیدات اتخاذ شده برای تسهیل بازگشت زوار گفت: تاکنون نزدیک به سه میلیون و هشتصد هزار نفر از مرزها خارج شدند و بیش از دو میلیون و سیصد هزار نفر برگشته اند؛ یک میلیون و ۴۵۰ هزار نفر از این تعداد مربوط به مرزهای استان خوزستان می شوند که از کشور خارج شدند و بیش از ۳۰۰ هزار نفر از طریق مرزهای استان خوزستان برگشته اند.

 

وی با اشاره به اینکه تمهیدات خوبی برای زوار فراهم شده است، افزود: بحمدالله رضایت خوبی تا الان از زوار دریافت کردیم و قریب به اتفاق زوار از شرایط ابراز رضایت می‌کنند.

 

وحیدی با بیان اینکه برخی از مواکب تا سی‌ام صفر دایر هستند تا خدمات لازم را به زوار ارائه کنند، تصریح کرد: تعداد قابل توجهی اتوبوس برای حمل و نقل در نظر گرفته شده است؛ بعضی از زوار با ماشین شخصی آمده‌اند، پرواز هواپیما در آبادان و اهواز برقرار است، از طرفی ۸ رام قطار برای انتقال زایران از مرز در نظر گرفته شده است. تاکنون برای حمل و نقل نیز رضایت وجود داشته است، در بازدیدی هم که داشتم کسی مشکلی نداشت و امور به خوبی در حال پیشرفت است.

 

وی از برنامه‌ریزی برای بازدید از مرزهای چذابه، مهران و خسروی نیز خبرداد و گفت: بخش قابل توجهی از مسافران تا شنبه باز می‌گردند و برای تعدادی که پس از این مدت باز می‌گردند پیش بینی های لازم اتخاذ خواهد شد.

 

وزیر کشور گفت: همه زوار خصوصا کسانی که با ماشین های شخصی هستند عجله نداشته باشند موکب ها حاضر هستند و این عزیزان اندازه کافی استراحت کنند و بعد از رفع خستگی با خودروهایشان ادامه سفر را در پیش بگیرند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار