پزشکیان: ترامپ هنوز مردم ایران را نشناخته است / ما خواهان جنگ نیستیم بیانیه نمایندگان مجلس درباره مذاکرات با آمریکا: جمهوری اسلامی تنها به توافقی عادلانه و رفع کامل تحریم‌ها رضایت می‌دهد قالیباف: ایران هوشمندانه عمان را به عنوان واسطه مذاکرات انتخاب کرد دیدار مشاور امنیت ملی عراق و قاآنی در بغداد رئیس جمهوری وارد کرمانشاه شد سرلشکر سلامی: عبارات رئیس جمهور آمریکا بر ملت ایران اثر ندارد لایحه پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب شد رهبر معظم انقلاب: ایستادگی در برابر ظالمان علّت دشمنی با ماست سرلشکر باقری: هر ۶ ماه شاهد ارتقاء چشمگیر توان دریایی ایران خواهیم بود سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند

وزیر کشور: سه میلیون و 800 هزار ایرانی عازم زیارت اربعین شده‌اند

وزیر کشور گفت: تاکنون نزدیک به سه میلیون و هشتصد هزار نفر از مرزها خارج شدند و بیش از دو میلیون و سیصد هزار نفر برگشته اند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۵ - ۱۴ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 05
کد خبر: ۲۰۲۹۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، که به منظور بازدید از مرز شلمچه وارد استان خوزستان شده بود در مورد تمهیدات اتخاذ شده برای تسهیل بازگشت زوار گفت: تاکنون نزدیک به سه میلیون و هشتصد هزار نفر از مرزها خارج شدند و بیش از دو میلیون و سیصد هزار نفر برگشته اند؛ یک میلیون و ۴۵۰ هزار نفر از این تعداد مربوط به مرزهای استان خوزستان می شوند که از کشور خارج شدند و بیش از ۳۰۰ هزار نفر از طریق مرزهای استان خوزستان برگشته اند.

 

وی با اشاره به اینکه تمهیدات خوبی برای زوار فراهم شده است، افزود: بحمدالله رضایت خوبی تا الان از زوار دریافت کردیم و قریب به اتفاق زوار از شرایط ابراز رضایت می‌کنند.

 

وحیدی با بیان اینکه برخی از مواکب تا سی‌ام صفر دایر هستند تا خدمات لازم را به زوار ارائه کنند، تصریح کرد: تعداد قابل توجهی اتوبوس برای حمل و نقل در نظر گرفته شده است؛ بعضی از زوار با ماشین شخصی آمده‌اند، پرواز هواپیما در آبادان و اهواز برقرار است، از طرفی ۸ رام قطار برای انتقال زایران از مرز در نظر گرفته شده است. تاکنون برای حمل و نقل نیز رضایت وجود داشته است، در بازدیدی هم که داشتم کسی مشکلی نداشت و امور به خوبی در حال پیشرفت است.

 

وی از برنامه‌ریزی برای بازدید از مرزهای چذابه، مهران و خسروی نیز خبرداد و گفت: بخش قابل توجهی از مسافران تا شنبه باز می‌گردند و برای تعدادی که پس از این مدت باز می‌گردند پیش بینی های لازم اتخاذ خواهد شد.

 

وزیر کشور گفت: همه زوار خصوصا کسانی که با ماشین های شخصی هستند عجله نداشته باشند موکب ها حاضر هستند و این عزیزان اندازه کافی استراحت کنند و بعد از رفع خستگی با خودروهایشان ادامه سفر را در پیش بگیرند./ فارس

ارسال نظر