قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم بودجه ۱۴۰۵ بر اساس قانون یکم دی ماه به مجلس تقدیم می‌شود احتمال دیدار قریب الوقوع رهبر کره شمالی با ترامپ

وزیر کشور: سه میلیون و 800 هزار ایرانی عازم زیارت اربعین شده‌اند

وزیر کشور گفت: تاکنون نزدیک به سه میلیون و هشتصد هزار نفر از مرزها خارج شدند و بیش از دو میلیون و سیصد هزار نفر برگشته اند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۵ - ۱۴ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 05
کد خبر: ۲۰۲۹۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، که به منظور بازدید از مرز شلمچه وارد استان خوزستان شده بود در مورد تمهیدات اتخاذ شده برای تسهیل بازگشت زوار گفت: تاکنون نزدیک به سه میلیون و هشتصد هزار نفر از مرزها خارج شدند و بیش از دو میلیون و سیصد هزار نفر برگشته اند؛ یک میلیون و ۴۵۰ هزار نفر از این تعداد مربوط به مرزهای استان خوزستان می شوند که از کشور خارج شدند و بیش از ۳۰۰ هزار نفر از طریق مرزهای استان خوزستان برگشته اند.

 

وی با اشاره به اینکه تمهیدات خوبی برای زوار فراهم شده است، افزود: بحمدالله رضایت خوبی تا الان از زوار دریافت کردیم و قریب به اتفاق زوار از شرایط ابراز رضایت می‌کنند.

 

وحیدی با بیان اینکه برخی از مواکب تا سی‌ام صفر دایر هستند تا خدمات لازم را به زوار ارائه کنند، تصریح کرد: تعداد قابل توجهی اتوبوس برای حمل و نقل در نظر گرفته شده است؛ بعضی از زوار با ماشین شخصی آمده‌اند، پرواز هواپیما در آبادان و اهواز برقرار است، از طرفی ۸ رام قطار برای انتقال زایران از مرز در نظر گرفته شده است. تاکنون برای حمل و نقل نیز رضایت وجود داشته است، در بازدیدی هم که داشتم کسی مشکلی نداشت و امور به خوبی در حال پیشرفت است.

 

وی از برنامه‌ریزی برای بازدید از مرزهای چذابه، مهران و خسروی نیز خبرداد و گفت: بخش قابل توجهی از مسافران تا شنبه باز می‌گردند و برای تعدادی که پس از این مدت باز می‌گردند پیش بینی های لازم اتخاذ خواهد شد.

 

وزیر کشور گفت: همه زوار خصوصا کسانی که با ماشین های شخصی هستند عجله نداشته باشند موکب ها حاضر هستند و این عزیزان اندازه کافی استراحت کنند و بعد از رفع خستگی با خودروهایشان ادامه سفر را در پیش بگیرند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار