فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت

جوابیه استقلال در واکنش به اطلاعیه امروز پرسپولیس

باشگاه استقلال در واکنش به اطلاعیه امروز پرسپولیس، جوابیه‌ای را منتشر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۱ - ۱۴ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 05
کد خبر: ۲۰۲۹۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ باشگاه استقلال در واکنش به اطلاعیه امروز پرسپولیس اعلام کرد؛ در راستای اطلاعیه امروز باشگاه پرسپولیس (که احتمالا بیانیه نویس، سطری یا کلمه‌ای با این باشگاه قرارداد دارد که این متن طولانی را نوشته است)، ذکر چند نکته ضروری به نظر می‌رسد:

باشگاه استقلال به این دلیل که با گذشت نزدیک به سه ساعت از انتشار بیانیه غیرحرفه‌ای و غیراخلاقی باشگاه پرسپولیس، هنوز هیچ واکنشی ارکان قضایی فدراسیون به این باشگاه نشان نداده‌اند، جهت تنویر افکار عمومی اقدام انتشار این جوابیه کرده است.

باور اینکه بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس تنها به عشق پیراهن این تیم قرارداد می‌بندند، شاید برای برخی هواداران محترم این تیم قابل قبول باشد ولی ما یادمان نرفته دروازه‌بانشان به عشق پیراهن پرسپولیس، پاشنه در باشگاه استقلال را کنده بود. این هم جالب است که هروقت بحث اعتراض به تبعیض می‌شود، صدای این باشگاه شنیده می‌شود.

اینکه در بیانیه گفته شده فرق دو باشگاه در قهرمانی سال‌های اخیر است و مسائلی از این دست، هم در نوع خود جالب است. چون علاقه‌مندان به فوتبال، به خوبی به یاد دارند ویترین کدام باشگاه قبلا محل نگهداری بطری آب معدنی و گلدان بود. البته که ما شبیه هم نیستیم. به هزار و یک دلیل که برای ما باعث افتخار است. صد البته آن که باید حسرت جام را بخورد، کسان دیگری هستند که شعارهای استادیومی افتخار در آسیا، برای آن‌ها شاید ابدی باشد. آسیا به یاد دارد؛ جام‌هایی که برای استقلال خاطره است، برای پرسپولیس آرزوست!

کپی بودن برخی مدارک دو باشگاه در ماجرای حرفه‌ای سازی، واقعیت است و خود مسئولان مجوز حرفه‌ای سازی پرسپولیس به خوبی از این قضیه خبر دارند. بهتر است این عزیزان به آقای درویش یادآوری کنند استقلال دو سال پیش پاسوز آن‌ها شد.

درباره اشتیاق اسپانسرها هم بهتر است صادق باشیم. دو فصل گذشته و بعد از رایزنی مدیران وقت استقلال، دولت از برخی بنگاه‌ها مثل اپراتورها خواست به دو باشگاه کمک کنند و هیچ تلاشی از سوی آن باشگاه در این خصوص نشد و صرفا آن‌ها منتفع شدند، بدون اینکه تلاشی کنند. خط و نشان کشیدن برای اسپانسری که با دستور دولت جذب شده و فریاد اینکه ما خیلی کارمان درست است و همه خواهان ما هستند، عجیب است.

نکته پایانی هم اینکه شما راست می‌گویید و ما بهانه گیر هستیم. چون ما بودیم که سال گذشته می‌گفتیم تا ما هستیم، خبری از جام نخواهد بود./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار