صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟ آخرین قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کامل قیمت‌ها فروش ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ آغاز شد | شرایط ثبت‌نام + لیست قیمت محصولات آخرین قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۷ مرداد ماه ۱۴۰۵ + جدول پیش‌بینی مهم درباره قیمت طلا و سکه تا پایان هفته/ سطح تغییر قیمت طلا و سکه مشخص شد آخرین قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ / قیمت طلا و سکه اوج گرفت؟ نحوه محاسبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد + جزئیات کامل ضریب حقوق ۱۴۰۵ وثیقه خروج از کشور برای سفر و تحصیل پسران ۲۰۰ میلیون شد + جدول کامل قیمت‌ها  افت اونس جهانی مانع رشد قیمت طلا و سکه نشد/بازار همچنان در رکود

نوبخت: باد قیمت‌ها را پایین نیاورده است

رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به اینکه باد قیمت‌ها را پایین نیاورده بلکه ثبات در بازار ارز نشان از تدبیر و مدیریت دارد،‌گفت: علیرغم مشکلات اقتصادی، پرداخت حقوق‌ها حتی یک روز هم به تأخیر نیفتاده و یارانه‌ها به موقع واریز شده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۶ - ۰۴ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 26
کد خبر: ۲۰۳۰۰
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، محمدباقر نوبخت در مراسم بهره‌برداری رسمی 8.5 کیلومتر از بخش شرقی خط 7 مترو تهران و ورود 4 رام قطار شهری به ناوگان حمل و ناوگان عمومی اظهار داشت: فضای مجازی گاهی مطالب دروغ و بی‌اساس منتشر می‌شود که همچون کفی می‌ماند که سطح را می‌پوشاند. برخی گمان می‌کنند که ما نمی‌توانیم در شرایط تحریم کشور را به جلو ببریم در حالی که سیاست‌های دولت به صورتی است که همه تلاش‌مان را برای کمک به مردم انجام خواهیم داد.

 

وی افزود: در حال حاضر در شرایط متفاوت از گذشته قرار داریم و اگر در تحریم‌های قبلی برای برخی از کشورها سیاست‌ نفت مقابل غذا بود اکنون در ایران همین سیاست برای غذا و دارو نیز با مشکل مواجه است چرا که نظام بانکی در این زمینه وجود ندارد.

 

نوبخت ادامه داد: در حال حاضر در شدیدترین تحریم‌های تاریخ معاصر هستیم که شوک اول این تحریم سبب به صف کشیدن مردم برای خرید ارز و قد کشیدن قیمت‌های ارزهای خارجی بود و سیاست‌مان آرامش‌دهی و مدیریت این تکانه در نظر گرفته شد.

 

رئیس سازمان برنامه و بودجه خاطرنشان کرد: آنچه در بازار ارز مشاهده می‌کنید محصول تدبیر است و قیمت‌ها نسبتاً با ثبات شده و کاهنده هم بوده است.

 

وی با اشاره به اینکه باد قیمت‌ها را پایین نیاورده است،‌گفت: علیرغم سختی‌ها و آثار تکانه تحریم بر مردم دولت مشکلات را مدیریت کرده و خدمات بزرگی انجام داده است ما از سختی مردم باخبر هستیم و تلاش کرده‌ایم که مشکلات را مهار کنیم.

 

نوبخت تصریح کرد: علیرغم فشارهایی که دشمنان از لحاظ اقتصادی ایجاد کرده‌اند اقدامات زیادی را انجام داده‌ایم آثار تحریم‌ها بر روی منابع مالی ما محسوس است بودجه 448 هزار میلیارد تومانی تقلیل پیدا کرده ولی با همین منابع محدود از طریق اولویت‌بندی کارها را انجام می‌دهیم.

 

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: علیرغم وجود مشکلات یارانه 80 میلیون نفر را در رأس زمان پرداخت کرده‌ایم و پرداخت حقوق‌ها نه تنها تأخیر نداشته بلکه با 20 درصد افزایش همراه بوده و حتی زودتر هم پرداخت می‌شود.

 

وی تصریح کرد: سیاست‌های دولت به صورتی بوده که به سفره مردم دقت داریم و تلاش می‌کنیم به آنها کمک کنیم بر همین اساس افزایش حقوق 5 هزار میلیارد تومانی بین بازنشستگان به عنوان همطرازی از اول سال پرداخت شده است و 6500 میلیارد تومان پاداش بازنشستگان نیز امروز در تلاش هستیم که آن را واریز کنیم.

 

نوبخت تصریح کرد: سیاست ما برای اعتبارات جاری مشخص است و با همه سختی‌ها آن را تأمین می‌کنیم در مورد منابع اعتباری طرح‌های عمرانی نیز سال گذشته میزان اعتبار آن 54 هزار میلیارد تومان بود اما امسال 43 هزار میلیارد تومان محدود شده با این وجود با اولویت آن را توزیع می‌کنیم.

 

رئیس سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه بر اساس سیاست‌های اقتصاد مقاومتی پیش می‌رویم گفت: با وجود تحریم‌های دشمنان توسعه خطوط حمل و نقل ریلی درون‌شهری و برون‌شهری انجام گرفته و ادامه خواهد داشت پنج‌شنبه گذشته برای اتصال خط ریلی چهارمحال بختیاری به اصفهان و قبل از آن خط ریلی میانه به تبریز اقداماتی انجام گرفته است. در زیرزمین‌های تبریز نیز مترو خط یک و دو را دنبال می‌کردیم و راه‌آهن رشت و آستارا را نیز اقداماتش را انجام دادیم.

 

وی گفت:‌دولت همزمان با توسعه حمل و نقل ریلی موضوع اشتغال را دنبال می‌کند بر همین اساس برای تأمین واگن قراردادهایی انجام گرفته که در داخل کشور تولید شود ما به دنبال کاهش آلودگی و اشتغال جوانان از طریق خطوط ریلی و واگن‌سازی هستیم حتی بنا داریم قطعات اتوبوس را وارد و اتوبوس‌ها را در کشور بسازیم.

 

نوبخت تصریح کرد:‌شعار تهران برای همه واقعیت است و کارهای عمرانی را در کشور انجام می‌دهیم به طوریکه در ماه‌های آینده شاهد افتتاح خط 7 آزادراه تهران ـ شمال خواهیم بود 64 کیلومتر راه به سمت چالوس را کوتاه می‌کند و فاصله زمانی تهران تا چالوس 1.5 ساعت خواهد شد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
كرامت پيشه ( مستعار )
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۲۴ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۴
0
0
اقاى نوبخت خودش را كنار كشيده بود چى شد دو باره براه افتاده براى خودش اعتبار نامه مينويسد. هر برنامه اى داشته باشد مشت روى سندان كوبيدن است . باد اورده را با د ميبرد . خدا كند اشتباه ننوشته باشم . بضاعتم بيش از اين نبود .
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار