پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴ پاسخ کوبنده رهبر انقلاب به تهدیدهای ترامپ + ویدیو بازداشت سه عنصر تروریستی سلطنت‌طلب در پرند توسط سپاه حضرت حیدر کرار (ع) دریادار تنگسیری: اشراف کاملی در تنگه هرمز داریم دعوت سپاه از مردم برای شرکت در آیین‌های گرامیداشت شهدای حوادث اخیر جزئیات رزمایش «کنترل هوشمند تنگه هرمز» نیروی دریایی سپاه ۵۱ نماینده خواستار اتخاذ مواضع انقلابی در قبال طرح صلح ابراهیم شدند مجلس میزان پاداش پایان خدمت بازنشستگان را تعیین کرد آخرین جزئیات از شایعه فرزند کاظم صدیقی در لندن

مردم خراسان جنوبی با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند

‌استاندار خراسان جنوبی از اعزام جمعی از مردم انقلابی استان برای دیدار با رهبر معظم انقلاب اسلامی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۳ - ۱۶ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 07
کد خبر: ۲۰۳۱۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ جواد قناعت اظهار کرد: آیت‌الله عبادی نماینده، ولی فقیه در استان در سنوات قبل پیگیر دیدار مردم خراسان جنوبی با مقام معظم رهبری بود.

وی با بیان اینکه دفتر مقام معظم رهبری پیگیری‌های صورت گرفته را اجابت فرمودند و قرار است این دیدار در روز دوشنبه (۲۰ شهریور) صورت بگیرد، افزود: آیت الله عبادی به استانداری و سپاه استان خراسان جنوبی دستور داد مقدمات این اعزام انجام شود.

قناعت با اشاره به اینکه دیدار با رهبر معظم انقلاب مربوط به دو استان است، گفت: سهمیه‌ای به استان تعلق گرفته و بر همین مبنا جمعی از مردم روز دوشنبه به بیت رهبری اعزام خواهند شد.

‌استاندار خراسان جنوبی گفت: خدا را شاکریم که به استحضار مردم عزیز، ولایت مدار، بصیر، شهید پرور و انقلابی خراسان جنوبی برسانیم که این آرزوی دیرینه آن‌ها با پیگیری‌های آیت الله عبادی مبنی بر ملاقات با عمود خیمه انقلاب، مقام معظم رهبری و نایب امام زمان (عج)، محقق شده است.

قناعت با ذکر این نکته که جمعی از مردم انقلابی استان روز دوشنبه آینده در خدمت رهبری خواهند بود، اظهار داشت: با برنامه ریزی‌هایی که ستاد انجام داده به هر شهرستان استان سهمیه‌ای اختصاص داده ایم.

وی بیان کرد: بر اساس آیتم‌هایی که ستاد استانی تعیین می‌کند فرمانداران و فرماندهان سپاه شهرستان با محوریت و راهبری ائمه جمعه به شکل منظم و یکپارچه برای اعزام مردم از استان به حسینیه امام خمینی (ع) برنامه ریزی می‌کنند. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار