نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا پایان حضور نظامی امارات در یمن پس از تهدیدات عربستان سعودی بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن

کره شمالی از ساخت زیردریایی هسته‌ای جدید خبر داد

کره شمالی اعلام کرد در راستای تلاش‌ها برای تسلیح نیروی دریایی این کشور به سلاح‌های اتمی یک زیردریایی هسته‌ای جدید ساخته است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۱ - ۱۷ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 08
کد خبر: ۲۰۳۱۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، وب‌سایت رسمی دولت کره شمالی بامداد جمعه اعلام کرد این کشور در راستای تلاش برای تقویت نیروی دریایی خود «یک زیردریایی هسته‌ای تاکتیکی» ساخته است.

 

طبق گزارش خبرگزاری فرانسه کیم جونگ اون، رئیس کره شمالی روز چهارشنبه بر مراسم رونمایی از این زیردریایی نظارت کرد. او گفت ساخت این زیردریایی بخشی از تلاش‌ها برای تسلیح هسته‌ای نیروی دریایی در آینده است.

 

خبرگزاری رسمی کره شمالی گفت ساخت زیردریایی شماره ۸۴۱ که نام «قهرمان کیم کانک آک» برای آن انتخاب شده به منزله فصل جدیدی در تلاش‌ها برای تقویت نیروی دریایی کره شمالی به شمار می‌رود.

 

تعداد آزمایش سلاح توسط کره شمالی در سال جاری میلادی نسبت به سال‌های گذشته افزایش پیدا کرده است. ماه گذشته دومین تلاش پیونگ‌یانگ برای قرار دادن یک ماهواره جاسوسی در مدار با شکست مواجه شد.

 

کره شمالی می‌گوید اقدامات این کشور در واکنش به تنش‌آفرینی‌های آمریکا و کره جنوبی است. سئول و واشنگتن چندی پیش اعلام کردند به توافقی برای افزایش همکاری‌های دفاعی و مقابله با اقدامات کره شمالی دست پیدا کرده‌اند.

 

آمریکا و اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد از زمان اولین آزمایش اتمی کره شمالی در سال ۲۰۰۶ میلادی، چندین دور تحریم علیه کره شمالی وضع کرده‌اند.

 

کره شمالی علی‌رغم این تحریم‌ها بر تقویت توانایی نظامی خود برای مقابله با تهدید حضور نیروهای آمریکایی در منطقه تأکید کرده است.

 

کره شمالی می‌گوید تا زمانی که آمریکا به سیاست خصمانه خود برای براندازی نظام حاکم در پیونگ‌یانگ پایان ندهد از برنامه موشکی و هسته‌ای خود عقب‌نشینی نخواهد کرد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار