ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر ادعای رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است

مدودف: نظامی‌سازی ژاپن، وضعیت شرق آسیا را پیچیده می‌کند

نایب رئیس شورای امنیت ملی روسیه با انتقاد از رزمایش‌های نظامی ژاپن در نزدیکی جزایر کوریل، گفت که توکیو با کمک واشنگتن در حال توسعه زیرساخت‌های نظامی و افزایش خرید تسلیحات است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۰ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 04
کد خبر: ۲۰۲۷۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ «دیمیتری مدودف» نایب رئیس شورای امنیت ملی فدراسیون روسیه روز یکشنبه هشدار داد که نظامی‌سازی ژاپن، وضعیت شرق آسیا را پیچیده می‌کند.

 

مدودف در کانال تلگرامی خود نوشت: «مایه تأسف است که مقامات ژاپنی مسیری را برای نظامی‌سازی جدید این کشور دنبال می‌کنند. تمرین‌های نظامی در نزدیکی جزایر کوریل برگزار می‌شود که وضعیت را در منطقه آسیا و اقیانوسیه به‌طور جدی پیچیده می‌کند».

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، وی همچنین اظهار داشت که ژاپن با کمک آمریکا، در حال توسعه زیرساخت‌های نظامی و افزایش خرید تسلیحات برای خود است.

 

وزارت امور خارجه و دفتر نخست وزیری ژاپن هنوز به این اظهارات رئیس جمهور سابق روسیه واکنش نشان نداده‌اند.

 

طبق این گزارش، وزارت دفاع ژاپن روز پنجشنبه بودجه نظامی ۵۳ میلیارد دلاری را برای سال آینده میلادی درخواست کرد که بخشی از بزرگترین افزایش هزینه‌های نظامی این کشور از زمان جنگ جهانی دوم است.

 

به نوشته رویترز، روابط روسیه و ژاپن به دلیل دهه‌ها اختلاف ارضی بر سر تعدادی از جزایر کوچک و تحت کنترل روسیه در حومه هوکایدو، دچار تنش و تیرگی شده است.مسکو جزایر مذکور را کوریل‌های جنوبی می‌نامد اما ژاپن ادعا می‌کند که آنها سرزمین‌های شمالی این کشور هستند.

 

پیش از این نیز دولت کره شمالی با انتقاد از افزایش هزینه‌های نظامی ژاپن به بهانه مقابله با این کشور، گفته بود که توکیو می‌خواهد به قدرت نظامی تبدیل شود./ فارس

ارسال نظر