تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟

واردات خودرو جلوی زیاده خواهی خودروسازان را می‌گیرد

واردات خودرو جلوی زیاده خواهی خودروسازان را می‌گیرد عضو کمیسیون صنایع مجلس با اشاره به این که واردات خودرو می تواند جلوی زیاده خواهی خودروسازان و درخواست های مکرر آن ها برای افزایش قیمت را بگیرد گفت: امیدواریم وزیر صمت که خود نیز مصمم به واردات خودرو است این موضوع را عملیاتی کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۴ - ۱۷ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 08
کد خبر: ۲۰۳۱۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ عضو کمیسیون صنایع مجلس گفت: در صورتی که واردات خودرو به درستی انجام نشود خودروسازان به بازی افزایش قیمت ادامه می‌دهند.

 

دهقانی درباره عدم تعیین تکلیف قیمت خودرو‌هایی مانند شاهین اتوماتیک و اطلس که در دومین طرح سامانه یکپارچه فروش خودرو به فروش رفته است، گفت: قیمت این خودرو‌ها باید هرچه سریع‌تر تعیین تکلیف شود؛ ما نیز این موضوع را در کمیسیون صنایع و معادن مجلس پیگیری می‌کنیم.

 

نماینده مردم ورزقان در مجلس شورای اسلامی افزود: هرچند این موضوع را پیگیری می‌کنیم، اما سیاست‌ها باید به سمتی پیش رود که خودروسازان نه تنها به دنبال افزایش قیمت نباشند بلکه ناچار شوند برای جذب مشتری به سراغ کاهش قیمت نیز روند.

 

عضو هیات رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس درباره تلاش خودروسازان برای افزایش مجدد قیمت خودرو، تصریح کرد: خودروسازان همواره این بحث را مطرح می‌کنند و در سال چندین بار خواستار افزایش قیمت هستند.

 

وی با بیان اینکه مجلس با تصویب قانون واردات خودرو‌های کارکرده و نو، بستر افزایش عرضه خودرو را فراهم کرد، ادامه داد: در صورتی این قوانین به درستی اجرایی شود خودروسازان ناچار می‌شوند که در وهله نخست خودرو‌های باکیفیت تولید کنند تا توان رقابت با خودرو‌های وارداتی را داشته باشند و در گام بعدی با کاهش هزینه تولید، قیمت خودرو‌ها را کاهش دهند.

 

دهقانی اضافه کرد: اگر دولت اراده‌ای برای اجرای درست این قوانین نداشته باشد و هر روز با مسائلی مثل کمبود ارز، مسائل زیست محیطی و... مانع واردات شود، روش فعلی خودروسازان برای افزایش قیمت همواره ادامه خواهد داشت.

 

این نماینده مردم در مجلس یازدهم با بیان اینکه در صورتی که واردات خودرو به درستی انجام نشود خودروسازان همچنان به بازی افزایش قیمت خود ادامه می‌دهند، گفت: امیدواریم وزیر صمت که خود نیز مصمم به واردات خودرو است این موضوع را عملیاتی کند تا شاهد کاهش قیمت خودرو‌های تولید داخل باشیم./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار