آخرین قیمت ارز امروز ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ | صعود دلار و یورو در بازار آزاد قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت‌ها در بازار + آخرین نرخ‌ها نتایج قرعه کشی ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد؟ + مشاهده با کد ملی برنامه جدید صندوق بازنشستگی کشوری/ جزئیات جدید تسهیلات بازنشستگان و خرید اقساطی بازنشستگان تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت

سایه سنگین تورم بر معیشت اروپایی ها

سایه سنگین تورم بر معیشت اروپایی ها یک مطالعه جدید نشان داد، محدودیت های مالی دشوار حاصل از تورم، اروپایی‌ها را بیش از پیش مجبور به کاستن از وعده‌های غذایی و به شرایط «متزلزل» زندگی دچار کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۶ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 10
کد خبر: ۲۰۳۳۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، طبق نتایج یک مطالعه جدید، هم اکنون از هر چهار اروپایی یک نفر خود را درگیر وضعیت مالی «متزلزل» به سبب تورم فزاینده معرفی کرده است.

 

به نوشته پایگاه «یورو نیوز»، نتایج مطالعه‌ای تحت عنوان دومین «سنجشگر فقر و تزلزل اروپا» که از سوی شرکت افکارسنجی «ایپسوس» برگزار شد، قدرت خرید اروپایی‌ها در عرض سال‌های اخیر افت پیدا و اکثریت آنها را مجبور به کم کردن وعده‌‌های غذایی و گزینه‌ های مالی آنها را پیچیده کرده است.

 

از مجموع 10000 شرکت‌کننده این مطالعه، 29 درصد گفتند که وضعیت مالی آنها «متزلزل» است و هر هزینه غیرمنتظره‌ای باعث بر هم خوردن تعادل زندگی آنها می‌شود.

 

طبق نتایج این مطالعه، حدود 50 درصد از اروپایی‌ها بر این باورند که در عرض چند هفته آینده مقهور قیمت‌های فزاینده و حقوق‌هایی که در جا می‌زنند و به وضعیت مالی متزلزل دچار خواهند شد.

 

طبق اعلام اداره آمار اروپا (یوروستت)، نرخ جمعیت در خطر فقر در کل جمعیت اتحادیه اروپا در سال 2021 معادل 17 درصد بود.

 

مطالعه جدید نشان داد، تنها 15 درصد گفتند که از وضعیت مالی خود اطمینان داشته و نیازی به توجه کردن به هزینه‌های هر روزه خود ندارند.

 

نتایج همین مطالعه مشخص کرد، اکثریت بزرگی از اروپایی ها حالا مجبور به محدود کردن انتخاب‌های خود به دلیل شرایط مالی دشوار هستند.

 

به نوشته یورونیوز، تورم رایج در تقریبا تمامی بخش ها در اروپا «انتخاب‌های پیچیده» را به اروپایی‌ها تحمیل کرده که شامل کم کردن از یک وعده غذایی با وجود گرسنه بودن، خاموش نگه داشتن وسایل گرمایشی، قرض کردن پول و درمان نکردن یک مشکل سلامتی بوده است. تقریبا یک نفر از هر سه اروپایی گفتند، با وجود گرسنگی یک وعده غذایی خود را حذف کرده‌اند که این آمار به ویژه در کشورهای یونان و مولداوی بالا بوده است.

 

یک مطالعه انجام شده در ماه ژوئن توسط «بنیاد جوزف راونتری» نشان داد، 5.7 میلیون خانوار کم در آمد در بریتانیا دچار کمبود پول برای تهیه غذا هستند و این بنیاد این واقعیت را به عنوان یک «هنجار جدید وحشتناک» خواند.

 

38 درصد از شرکت کنندگان این مطالعه گفتند، دیگر قادر به خوردن سه وعده غذایی در روز به شکل منظم نیستند در حالی که تنها 42 درصد گفتند هرگز هیچ کدام از سه وعده غذایی صبحانه، ناهار و شام را به دلیل محدودیت‌های مالی قطع نکرده‌اند.

 

در این میان تعداد قابل توجهی از والدین شرکت کرده در این مطالعه گفتند، مجبور به محدود کردن غذای خود شده‌اند تا غذای کودکان خود را تامین کنند.

 

21 درصد از این والدین بیان کردند، تجربه «غذا نخوردن کافی» برای تامین غذای فرزندانشان را دارند.

 

در سال 2022 با افزایش قیمت‌ها در حوزه های مختلف اعم از مسکن، آب، گاز و هزینه‌های دیگر در اروپا، میزن تورم در این قاره سه برابر شده و بالا ترین نرخ رشد تورم در تاریخ اروپا را رقم زد.

 

طبق مطالعه جدید شرکت ایپسوس، نه فقط بسیاری از اروپایی ها شرایط مالی خود را شدیدا دشوار می دانند بلکه همچنان نگران ادامه تورم در آینده هستند.

 

بالغ بر نیمی از شرکت کنندگان در این مطالعه، متعلق به اکثریت کشورها، گفتند نگران دست و پنجه نرم کردن با تورم و افزایش قیمت‌های غذا، انرژی و هزینه‌های دیگر هستند.

 

62 درصد از آنها نگران افزایش قیمت مواد غذایی و 59 درصد هم نگران هزینه‌های غیرمنتظره و افزایش قیمت‌های گاز بودند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار