بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است

گرد و خاک گسترده استان‌های غربی را در بر گرفت

گرد و خاک گسترده استان‌های غربی را در بر گرفت بر اساس اعلام سازمان هواشناسی، امروز (۱۹ شهریور) وزش باد و گردوخاک برخی مناطق کشور را فرا گرفت و شعاع دید افقی در غرب را به ۱۰۰۰ متر کاهش داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۳ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 10
کد خبر: ۲۰۳۴۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس آخرین گزارش‌های ارسالی از ایستگاه‌های هواشناسی کشور به سبب وزش باد و گردوخاک، شعاع دید افقی در بخش‌هایی از استان‌های کرمانشاه، ایلام، خوزستان، لرستان، کردستان، آذربایجان غربی، همدان، مرکزی، قم و خراسان رضوی کاهش یافته است.

شدت گردوخاک در نواحی غربی کشور بیشتر از سایر مناطق گزارش شده است، به‌طوری‌که پیش از ظهر امروز (۱۹ شهریور) این پدیده شعاع دید افقی در «سرابله» در ایلام را به ۱۰۰۰، «قصرشیرین» در کرمانشاه به ۱۲۰۰، «سرآرود» در کرمانشاه به «۱۵۰۰»، سرپل ذهاب در کرمانشاه و «دره شهر» ایلام به ۲۵۰۰ و «جوانرود» کرمانشاه به ۲۰۰۰ متر کاهش داد.

وزش باد شدید با سرعت ۷۲ کیلومتر بر ساعت آبدانان ایلام را درنوردید و سبب کاهش دید افقی شد. در خوزستان نیز گردوخاک گسترده شعاع دید افقی در برخی مناطق نظیر بستان، اهواز، گتوند و صفی آباد دزفول را به ۴۰۰۰ تا ۷۰۰۰ متر کاهش داد علاوه بر این وزش باد و گردوخاک امروز بخش‌هایی از استان لرستان را نیز فرا گرفت، به‌طوری‌که میدان دید افقی در شهر‌های «پلدختر»، «کوهدشت»، «رومشکان» و «درود» به ۴۰۰۰ تا ۸۰۰۰ متر کاهش یافت.

از برخی ایستگاه‌های هواشناسی استان‌های تهران، البرز، زنجان، همدان، آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی نیز وزش باد گزارش شده است. / ایسنا

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار