ترامپ: خبری بسیار مهم پیش از سفر به خاورمیانه اعلام خواهد شد + فیلم دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است/ تاریخ دقیق اعلام شد فرمانده ارتش پاکستان و عراقچی توافق کردند تماس تلفنی عراقچی با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا المیادین: دور جدید گفت‌وگوهای ایران و آمریکا به زودی برگزار می‌شود گره‌های آمریکایی در روند مذاکرات هسته‌ای عراقچی: تنها یک راه برای تحقق توافق وجود دارد آخر هفته تعیین‌کننده/ دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است؟ دیپلماسی هوشمندانه ایران/ چرا این دور مذاکرات با برجام متفاوت است؟ ضرب‌الاجل عراق به گروهک‌های ضد ایرانی برای تخلیه مقر‌های خود عراقچی: یک توافق معتبر و پایدار در دسترس است/ ایران حق داشتن چرخه کامل سوخت هسته‌ای را دارد السودانی: گفت‌و‌گو میان ایران و آمریکا گامی مهم است روبیو: ایران نباید غنی‌سازی کند تعیین محل مذاکرات ایران و آمریکا/ رم میزبان دور جدید گفت‌وگوها پوتین دستور اعزام فوری امدادگران روس به بندر رجایی را صادر کرد

پشتیبانی هوایی انگلیس از کشتی‌های حامل غلات اوکراین

دولت انگلیس از اعزام هواپیماهای نظامی نیروهای هوایی سلطنتی این کشور برای محافظت از کشتیهای حامل غلات اوکراین خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۷ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 11
کد خبر: ۲۰۳۵۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، به دنبال پایان توافق غلات میان روسیه و اوکراین و وضعیت نامشخص آن در زمینه تمدید این توافق، دولت انگلیس اعلام کرد که هواپیماهای نظامی خود را برای حفاظت و پشتیبانی از کشتیهای حامل غلات اوکراین به دریای سیاه اعزام خواهد کرد.

 

دولت انگلیس طی بیانیه‌ای گفته: ما از هواپیماهای نظارتی، اطلاعاتی و شناسایی خود برای رصد فعالیتهای روسیه در دریای سیاه استفاده خواهیم کرد و اگر نشانه‌های هشدار دهنده‌ای در زمینه آمادگی روسیه برای حمله به کشتیها و زیرساختهای غیرنظامی ببینیم به مسکو هشدار می‌دهیم.

 

در این بیانیه آمده است، در راستای این عملیاتهای شناسایی، هواپیماهای نیروی هوایی سلطنتی انگلیس در حال انجام پروازهایی بر فراز دریای سیاه برای جلوگیری از حملات غیرقانونی روسیه علیه کشتیهای حمل و نقل غلات هستند.

 

رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه که کشورش واسطه توافق غلات میان مسکو و کی یف است اخیرا با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در این زمینه دیدار و رایزنی کرده است.

 

اردوغان درباره دیدار و گفتگوهایش با پوتین در سوچی، گفت که احیای توافق صادرات غلات اوکراینی از بنادر دریای سیاه به زودی امکان‌پذیر خواهد بود.

 

وی با بیان اینکه انتظارات روسیه برای همه شناخته شده است و باید کاستی‌ها برطرف شود، توضیح داد: «ترکیه و سازمان ملل متحد روی بسته پیشنهادی جدیدی کار کرده‌اند تا نگرانی‌های روسیه را کاهش دهند».

 

توافق صادرات غلات از دریای سیاه، که توسط نمایندگان روسیه، ترکیه، اوکراین و سازمان ملل در تاریخ ۲۲ جولای ۲۰۲۲ امضا شد، شامل صادرات غلات، مواد غذایی و کود اوکراین از طریق سه بندر این کشور در سواحل دریای سیاه است. این توافق در ۲۲ جولای امسال در پی موافقت نکردن روسیه با تمدید آن، فسخ گردید./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار