ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

اعلام آمادگی حدود ۷۰ کشور برای کمک به زلزله زدگان مغرب

اعلام آمادگی حدود ۷۰ کشور برای کمک به زلزله زدگان مغرب وزیر دادگستری مغرب از آمادگی دهها کشور برای کمک به زلزله زدگان این کشور و اعزام تیمهای امداد و نجات خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۶ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 11
کد خبر: ۲۰۳۵۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، وزیر دادگستری مغرب در تازه ترین به روزرسانی درباره زلزله مرگبار اخیر در این کشور گفت: تا زمانیکه به طور کامل و قطعی مطمئن نباشیم که هیچ بازمانده یا حتی جسدی زیر آوار وجود ندارد، عملیات جستجو و نجات را متوقف نخواهیم کرد.

 

براساس گزارش الجزیره، وی همچنین از آمادگی 60 تا 70 کشور برای کمک به این کشور برای عملیات امداد و نجات و دیگر کمکهای مورد نیاز خبر داد.

 

براساس گزارش تلویزیون دولتی مغرب، محمد ششم پادشاه این کشور از قطر، اسپانیا، بریتانیا و امارات برای ارسال کمکها بلافاصله پس از زلزله تشکر کرده است.

 

در خبر دیگری در ارتباط با زلزله مراکش، سخنگوی «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل اعلام کرد که یک تیم از این سازمان وارد مغرب شده است و تلاشهای امدادی برای کمک به زلزله زدگان را هماهنگی خواهد کرد.

 

وی همچنین با بیان اینکه تیم سازمان ملل در حال ارزیابی دقیق نیازها است تاکید کرد که در حال حاضر نیاز به تیمهای جستجو و نجات و تیمهای پزشکی وجود دارد.

 

معاون سخنگوی گوترش در ادامه افزود: وظیفه اصلی در حال حاضر فراهم کردن تیم‌های امدادی برای نجات افراد گرفتار در زلزله است.

 

مقامات مغربی می‌گویند که چالش اصلی تیمهای امدادی در حال حاضر قطع شدن جاده‌ها و عدم دسترسی به برخی مناطق زلزله زده است. سخنگوی دولت مغرب در این زمینه گفته: تیم‌های نجات از بالگرد برای غلبه بر مشکلات رسیدن به مکان‌های دور استفاده می‌کنند.

 

وی همچنین تاکید کرد، در حال حاضر شمارش تعداد افراد زیر آوار دشوار است و تخمین می‌زنیم که به زودی این آمار تثبیت شود.

 

وزارت کشور مغرب روز یک شنبه اعلام کرد که تعداد قربانیان زمین‌لرزه شدید در این کشور به ۲۰۱۲ کشته و ۲۰۵۹ زخمی افزایش پیدا کرده است.

 

سازمان زمین شناسی آمریکا بامداد شنبه اعلام کرد که زمین‌لرزه‌ مرگبار و بی‌سابقه‌ای به قدرت ۶.۸ ریشتر در عمق ۸ کیلومتری زمین در نزدیکی منطقه تفریحی «اوکایمدن» رخ داد. این منطقه در کوه‌های اطلس واقع شده و حدود ۷۵ کیلومتر با شهر مراکش، چهارمین شهر بزرگ کشور مغرب فاصله داشت.

 

«حسین امیرعبداللهیان» وزیر خارجه ایران ضمن ابراز تسلیت و همدردی با خانواده‌های قربانیان این زلزله مهیب، بر آمادگی ایران برای امداد‌رسانی به زلزله‌زدگان تاکید کرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار