سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

نقص فنی برای هواپیمای نخست وزیر کانادا

نقص فنی برای هواپیمای نخست وزیر کانادا نخست وزیر کانادا که از روز جمعه در هند و برای نشست سران گروه ۲۰ حضور داشت روز یکشنبه و هنگامی که قرار بود طبق برنامه به کشورش بازگردد به دلیل بروز مشکل فنی برای هواپیمایش، مجبور شد یک شب بیشتر در دهلی نو باقی بماند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۱ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 11
کد خبر: ۲۰۳۶۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «جاستین ترودو» نخست وزیر کانادا که قصد داشت روز یکشنبه و پس از نشست سران گروه ۲۰ به خانه بازگردد به دلیل بروز نقص فنی در هواپیما، مجبور شد که یک شب بیشتر در هند باقی بماند.

ترودو روز جمعه برای نشست سران گروه ۲۰ وارد دهلی نو شده بود و قرار بود روز یکشنبه و پس از مراسم ادای احترام به «مهاتما گاندی» پدر استقلال هند، این کشور را به مقصد کانادا ترک کند، اما بروز مشکل فنی برای هواپیما، وی را مجبور کرد که یک شب بیشتر در دهلی نو بماند.

دفتر نخست وزیر کانادا در بیانیه‌ای اعلام کرد: «هواپیما با مشکلات فنی مواجه شده که امشب نمی‌توان آن را حل کرد و تیم ما در هند باقی می‌ماند تا اتخاذ ترتیبات جایگزین امکان پذیر باشد».

شبکه CTV کانادا گزارش داده که هواپیمای ترودو از نوع ایرباس بوده و این نخستین بار نیست که این هواپیما با مشکل مواجه می‌شود.

«آنالنا بائربوک» وزیر امور خارجه آلمان نیز ماه پیش در سفر به ابوظبی، به دلیل بروز مشکل فنی برای هواپیمایش، مجبور شد چندین ساعت بیشتر در ابوظبی باقی بماند. بائربوک که بعد از امارات قصد داشت به استرالیا سفر کند به دلیل بروز مشکل برای هواپیمایش پس از برخواستن، مجبور شد به فرودگاه ابوظبی بازگردد.

وزیر خارجه آلمان قصد داشت پس از سفر به استرالیا، از نیوزیلند و فیجی نیز دیدار داشته باشد. / فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار