گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

برگزاری بزرگترین رزمایش مشترک انگلیس، آمریکا و استرالیا

وزارت دفاع انگلیس خبر داد بیش از ۱۵۰ نظامی این کشور در بزرگترین رزمایش مشترک انگلیس، آمریکا و استرالیا از اواخر تیر تا اواسط مرداد شرکت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۸ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 06
کد خبر: ۱۹۸۰۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت دفاع انگلیس در بیانیه‌ای از حضور بیش از ۱۵۰ نظامی این کشور در رزمایش «تلیسمان سابر ۲۰۲۳» که هر دو سال یک بار با حضور ارتش‌های انگلیس، استرالیا و آمریکا برگزار می‌شود، خبر داد.

 

به گزارش اسپوتنیک، وزارت دفاع انگلیس در بیانیه‌ای که روز جمعه همزمان با آخرین روز رزمایش «تلیسمان سابر ۲۰۲۳» منتشر کرد نوشت: «بیش از ۱۵۰ نفر از پرسنل ارتش انگلیس به جمع نظامیانی از ۱۳ کشور دیگر پیوستند تا در رزمایش تلیسمان سابر شرکت کنند، رزمایشی که در سراسر استرالیا و آب‌های اطراف آن با هدف پیشرفت منطقه هند-اقیانوس آرامی باز و آزاد برگزار شد.»

 

رزمایش «تلیسمان سابر ۲۰۲۳» از تاریخ ۲۲ جولای (۳۱ تیر) شروع و به مدت دو هفته برگزار شده و روز جمعه ۱۳ مرداد پایان یافت. این رزمایش بزرگترین رزمایش سازماندهی شده بین نیرو‌های مسلح استرالیا، انگلیس و آمریکا بوده و هدف از آن تقویت شراکت‌ها و قابلیت عملیات مشترک بین این کشور‌ها اعلام شد.

 

وزارت دفاع انگلیس در وبسایت این وزارتخانه نوشت: «این رزمایش توانمندی‌های نیرو‌ها را در بخش‌های زمین، دریا، هوا، فضا و عرصه دیجیتال آزمود. بیش از ۳۴۰۰۰ نظامی شامل نیرو‌های استرالیا، کانادا، فیجی، فرانسه، آلمان، اندونزی، ژاپن، نیوزیلند، پاپوا گینه نو، کره جنوبی، تونگا، بریتانیا و آمریکا در این رزمایش شرکت کردند.»

 

طبق اعلام این وزارتخانه، انگلیس در رزمایش امسال بیشترین تعداد نظامیان خود را شرکت داده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر