بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

سقوط هواپیما در کانادا ۶ کشته بر جای گذاشت

یک فروند هواپیمای مسافری کوچک با ۶ خدمه به دلایل نامشخص در کانادا سقوط کرد و تلاش برای یافتن اجساد قربانیان این سانحه ادامه دارد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۱ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 30
کد خبر: ۱۹۷۰۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سقوط یک فروند هواپیمای کوچک مسافربری در کانادا به مرگ ۶ خدمه و سرنشین آن منجر شد.

به گزارش وبگاه شبکه خبری «ژئو نیوز» پلیس کانادا روز یکشنبه اعلام کرد که دستکم ۶ نفر از جمله خلبان پس از سقوط یک هواپیمای «پایپر -۳۲» در منطقه کوهستانی «کاناناسکیس» در شهر «کلگری» پس از برخاستن از فرودگاه «اسپرینگ بنک» جان خود را از دست دادند. پایپر پی‌ای-۳۲ یک هواپیمای ساخت شرکت «پایپر ایرکرفت» است.

این هواپیما عازم یک مراسم مذهبی بود که این سانحه اتفاق افتاد. یکی از کارکنان بخش فرودگاهی کانادا گفت که تماس با هواپیما شنبه شب به وقت محلی به طور ناگهانی قطع شد.

لاشه این هواپیما توسط نیروی هوایی کانادا ردیابی شد. تا لحظه گزارش این خبر اجساد سرنشینان این هواپیما پیدا نشده است و مقامات نیز هویت قربانیان را اعلام نکرده‌اند. تحقیقات توسط هیات ایمنی حمل و نقل کانادا برای یافتن علت این حادثه آغاز شده است.

اخیرا نیز یک فروند بالگرد «شینوک-۴۷» نیروی هوایی کانادا با چهار سرنشین در شرق کانادا نزدیک یک پایگاه نظامی سقوط کرد. سقوط این بالگرد واکنش نخست وزیر کانادا را نیز به همراه داشت. بالگرد شینوک-۴۷ نیروی هوایی کانادا در استان «اونتاریو» سقوط کرد.

بیشتر تلفات سوانح هوایی مربوط به هواپیما‌های سبک، کشتی‌های هوایی، پاراگلایدر، بالگرد‌های کوچک و همچنین بالن‌هاست. در اروپا سوانح رخ داده برای هواپیما‌های سبک، بیشترین میزان مرگ و میر با ۴۶ نفر در فرانسه رخ داده و پس از آن، آلمان با ثبت ۴۰ کشته در رتبه دوم قرار دارد. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر