گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

اوکراین: برلین برای ارسال موشک دوربرد سریعتر تصمیم بگیرید

وزیر امور خارجه اوکراین در دیدار با همتای آلمانی خود، درخواست کرد که برلین سریعتر درباره ارسال موشک‌های دوربُرد تاراس تصمیم گیری کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۷ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 11
کد خبر: ۲۰۳۷۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «دیمیتری کولبا» وزیر امور خارجه اوکراین روز دوشنبه از برلین خواست تا به این کشور موشک‌های دوربُرد تاراس ارسال کند.

کولبا این درخواست را در جریان سفر از پیش اعلام نشده «آنالنا بائربوک» وزیر امور خارجه آلمان به کی‌یف مطرح کرد.

بائربوک در جریان این سفر بر حمایت خلل ناپذیر آلمان از اوکراین تاکید کرده و پیشرفت کی‌یف در راستای پیوستن به اتحادیه اروپا را ستود، اما کولبا گفت آلمان باید تصمیم‌گیری درباره ارسال موشک به اوکراین را تسریع بخشد.

کولبا در جریان کنفرانس خبری مشترک با بائربوک گفت: «من درک نمی‌کنم چرا زمان را تلف می‌کنیم. در صورتی که ما پیشتر تاراس را در اختیار داشتیم، دستاورد‌های بیشتری داشته و زندگی نظامیان و غیرنظامیان اوکراینی بیشتری را نجات می‌بخشیدیم».

اوکراین از ماه ژوئن ضد حملات خود علیه روسیه را آغاز کرده است، اما تاکنون دستاورد چشمگیری در این حملات نداشته است. کی‌یف از کشور‌های غربی خواسته است تا به این کشور جت‌های جنگنده و موشک‌هایی بدهد که به کمک آن‌ها بتواند عمق مناطق تحت کنترل روسیه را هدف قرار دهد.

وزیر امور خارجه اوکراین در ادامه سخنانش گفت: «ما به روندهایتان احترام می‌گذاریم، اما تا آنجایی که ما درباره تاراس می‌دانیم حتی یک دلیل برای عدم انجام آن وجود ندارد».

آلمان که یکی از حامیان اصلی اوکراین در جنگ با روسیه بوده تا کنون تسلیحات زیادی از جمله تانک‌های لئوپارد به اوکراین ارسال کرده است، اما تا کنون تصمیم نهایی خود را برای ارسال موشک‌های دوربرد تاراس اتخاذ نکرده است. / فارس

ارسال نظر