اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف

مخالفت اردوغان با مسیر حمل و نقل میان جنوب آسیا و اروپا

مخالفت اردوغان با مسیر حمل و نقل میان جنوب آسیا و اروپا رئیس جمهور ترکیه مخالفت خود را با برقراری مسیر حمل و نقلی که جنوب آسیا را به اروپا وصل می‌کند، ابراز داشت.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۷ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 12
کد خبر: ۲۰۳۷۳۸

به گزارش راهبرد معاصر. رئیس جمهور ترکیه روز دوشنبه مخالفت خود را با برقراری دالانی که جنوب آسیا را به اروپا وصل می‌کند و ترکیه را دور می‌زند، بیان کرد.

 

به گزارش وبگاه «میدل ایست آی»، «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه از طرح اعلام شده توسط سران هند، عربستان سعودی و اتحادیه اروپا برای ایجاد دالان تجاری که جنوب آسیا را به اروپا وصل می‌کند، انتقاد کرد.

 

اردوغان گفت: «ما می‌گوییم بدون ترکیه هیچ دالانی وجود ندارد. ترکیه مرکز مهم تولید و تجارت است. راحت‌ترین مسیر برای تردد از شرق به غرب باید از ترکیه عبور کند.»

 

بر اساس این گزارش، این مسیر حمل و نقل که دالان اقتصادی هند-خاورمیانه-اروپا نامیده می شود، با هدف ایجاد خطوط راه آهن و کشتیرانی است که از امارات متحده عربی، عربستان سعودی، اردن و فلسطین اشغالی می‌گذرد و سپس به یونان و اروپا می رسد.

 

در جریان برگزاری نشست سران ۲۰ در شهر «دهلی نو» یادداشت تفاهمی در مورد این مسیر توسط اتحادیه اروپا، هند، عربستان سعودی، امارات متحده عربی، ایالات متحده و سایر شرکای گروه ۲۰ امضا شد.

 

این پروژه در حالت کنونی خود ترکیه را دور می‌زند. اردوغان گفت که آگاه است بسیاری از کشورها با ایجاد دالان‌های تجاری سعی در گسترش نفوذ خود در منطقه دارند.

 

رئیس جمهور ترکیه اظهار داشته که آنکارا از طرح برای اتصال ترکیه به خلیج فارس از طریق عراق که پروژه «جاده توسعه» نام دارد، حمایت می‌کند.

 

«جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا نیز پیشتر نیز از طرحی برای ساخت گذرگاه خطوط ریلی و باری میان رژیم صهیونیستی، هند، عربستان سعودی، امارات،‌ اردن و اتحادیه اروپا با هدف افزایش تجارت و همکاری سیاسی خبر داده بود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار