سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

توضیحات رهبر کره‌شمالی درباره علت سفر به روسیه

توضیحات رهبر کره‌شمالی درباره علت سفر به روسیه رهبر کره شمالی بعد از ورود به خاک روسیه، گفت که سفرش به این کشور، نمود آشکاری است از اینکه پیونگ‌یانگ اهمیت راهبردی روابط دوجانبه با مسکو را در اولویت خود قرار داده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۹ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 13
کد خبر: ۲۰۳۸۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، دولت کره شمالی بامداد چهارشنبه ورود «کیم جونگ اون» رهبر این کشور به شهر مرزی «خاسان» در خاک فدراسیون روسیه را تایید کرد.

 

کیم بعد از پیاده‌شدن از قطار زره‌پوش مخصوص خود، گفت که سفرش به روسیه، مهر تایید آشکاری است بر اینکه کره شمالی اهمیت راهبردی روابط دوجانبه با مسکو را در اولویت خود قرار داده است.

 

به نوشته خبرگزاری «یونهاپ»، اظهارات کیم در حالی بیان شد که انتظار می‌رود سران کره شمالی و روسیه برای اولین بار در چهار سال اخیر با یکدیگر دیدار کنند تا در مورد قرارداد احتمالی تسلیحاتی گفتگو داشته باشند.

 

با این حال، هنوز مشخص نیست کیم و «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه دقیقاً چه زمانی و در کجا دیدار خواهند کرد، اگرچه برخی رسانه‌های خارجی می‌گویند که این نشست احتمالاً روز چهارشنبه در فرودگاه فضایی وستوچنی در استان آمور برگزار می‌شود.

 

بامداد سه‌شنبه بود که دولت کره شمالی ضمن تایید سفر رهبر این کشور به روسیه با قطار مخصوص خود، گفت که مقام‌های نظامی و سران ارشد حزب حاکم او را در این سفر همراهی می‌کنند.

 

پیش از این نیز «مارک میلی» رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا مدعی شد که دولت روسیه از کره شمالی کمک نظامی برای جنگ اوکراین درخواست کرده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار