پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

توضیحات رهبر کره‌شمالی درباره علت سفر به روسیه

توضیحات رهبر کره‌شمالی درباره علت سفر به روسیه رهبر کره شمالی بعد از ورود به خاک روسیه، گفت که سفرش به این کشور، نمود آشکاری است از اینکه پیونگ‌یانگ اهمیت راهبردی روابط دوجانبه با مسکو را در اولویت خود قرار داده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۹ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 13
کد خبر: ۲۰۳۸۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، دولت کره شمالی بامداد چهارشنبه ورود «کیم جونگ اون» رهبر این کشور به شهر مرزی «خاسان» در خاک فدراسیون روسیه را تایید کرد.

 

کیم بعد از پیاده‌شدن از قطار زره‌پوش مخصوص خود، گفت که سفرش به روسیه، مهر تایید آشکاری است بر اینکه کره شمالی اهمیت راهبردی روابط دوجانبه با مسکو را در اولویت خود قرار داده است.

 

به نوشته خبرگزاری «یونهاپ»، اظهارات کیم در حالی بیان شد که انتظار می‌رود سران کره شمالی و روسیه برای اولین بار در چهار سال اخیر با یکدیگر دیدار کنند تا در مورد قرارداد احتمالی تسلیحاتی گفتگو داشته باشند.

 

با این حال، هنوز مشخص نیست کیم و «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه دقیقاً چه زمانی و در کجا دیدار خواهند کرد، اگرچه برخی رسانه‌های خارجی می‌گویند که این نشست احتمالاً روز چهارشنبه در فرودگاه فضایی وستوچنی در استان آمور برگزار می‌شود.

 

بامداد سه‌شنبه بود که دولت کره شمالی ضمن تایید سفر رهبر این کشور به روسیه با قطار مخصوص خود، گفت که مقام‌های نظامی و سران ارشد حزب حاکم او را در این سفر همراهی می‌کنند.

 

پیش از این نیز «مارک میلی» رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا مدعی شد که دولت روسیه از کره شمالی کمک نظامی برای جنگ اوکراین درخواست کرده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار