جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

کره شمالی دو موشک بالستیک شلیک کرد

کره شمالی دو موشک بالستیک شلیک کرد کره جنوبی اعلام کرد که کره شمالی امروز (چهارشنبه)، دو موشک بالستیک کوتاه‌برد به سمت آب‌های شرقی شلیک کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۷ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 13
کد خبر: ۲۰۳۸۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، در حالیکه «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی برای دیدار با «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه در روسیه به سر می‌‌برد، ارتش کره جنوبی امروز (چهارشنبه) اعلام کرد که پیونگ‌یانگ دو موشک بالستیک شلیک کرده است.

 

خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش کرد، همسایگان کره شمالی گزارش کردند که پیونگ‌یانگ دو موشک بالستیک کوتاه‌برد را به سمت آب‌های شرقی شلیک کرده است.

 

در حالیکه رسانه‌های روسیه از دیدار «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی و ولادیمیر پوتین در پایگاه فضایی «واستوچنی» خبر دادند، خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش کرد که پرتاب موشک کره شمالی در شرایطی صورت گرفته است که کیم جونگ اون برای دیدار با پوتین به روسیه سفر کرده است و نگرانی‌های بین‌المللی در خصوص توافق تسلیحاتی احتمالی بین مسکو و پیونگ یانگ رو به افزایش است.

 

ستاد مشترک ارتش کره جنوبی اعلام کرد که دو موشک به فاصله ۱۰ دقیقه از یکدیگر از منطقه‌ای در «سونان» محل فرودگاه بین‌المللی پیونگ‌یانگ شلیک شد و این تسلیحات از کشور کره جنوبی به سمت آب‌های شرقی پرواز کردند اما هنوز مشخص نیست که این دو موشک چه مسافتی را طی کرده‌اند.

 

گارد ساحلی ژاپن به نقل از وزارت دفاع توکیو گزارش کرد که موشک کره شمالی احتمالاً فرود آمده است اما همچنان با این‌حال به کشتی‌ها در اطراف سواحل ژاپن هشدار داده است که مراقب سقوط اشیاء باشند.

 

گزار‌ش‌ها حاکی از آن است که کره شمالی از آغاز سال ۲۰۲۲ تاکنون بیش از یکصد موشک پرتاب کرده است.

 

مقام‌های آمریکایی مدعی هستند که پوتین قصد دارد از دیدار با کیم جونگ اون برای تأمین توپخانه‌ و مهمات بیشتر به منظور پر کردن انبارهای مهماتش که رو به اتمام است، استفاده کند و جنگ اوکراین را طولانی‌تر کند و این در حالی است که کشورهای غربی از زمان آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین با ارسال انواع تسلیحات سبک و سنگین به اوکراین به طولانی شدن این جنگ کمک کرده‌اند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار